Survivor Spoiler επαθλο 25/5: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor Spoiler επαθλο 25/5: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor Spoiler επαθλο 25/5: Το Survivor συνεχίζεται με διαρκείς εντάσεις μεταξύ των παικτών, ωστόσο, αυτή η εβδομάδα θα είναι διαφορετική

Ένωση παικτών του ελληνικού και του τουρκικού παιχνιδιού περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εβδομάδας με ένα τεράστιο έπαθλο προσφορά του παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί, που κάποιοι ήδη το απολαμβάνουν.

Έφτασε η στιγμή που συνηθίζεται, όπως έχουμε δει και από τα προηγούμενα χρόνια στο παιχνίδι, να ενωθούν οι παίκτες της ελληνικής εκδοχής με αυτούς της τουρκικής. Αυτή τη φορά, όμως, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν θα υπάρξει ελληνοτουρκική μονομαχία, αλλά μίξη των ομάδων και νέα «μάχη» κόκκινων και μπλε.

Τα spoilers αναφέρουν πως οι παίκτες της κόκκινης ομάδας του ελληνικού και του τουρκικού Survivor θα αποτελούν τη μια ομάδα, κι αυτή της μπλε αντίστοιχα την άλλη. Έτσι, οι δυο νέες ομάδες που θα σχηματιστούν θα αναμετρηθούν σε στίβους μάχης που θα δούμε στα επεισόδια της Τρίτης και της Τετάρτης, για ένα σπουδαίο έπαθλο που θα προσφέρει σε όλους τους παίκτες ο παραγωγός του παιχνιδιού, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Survivor Spoiler επαθλο 25/5: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Οι πληροφορίες από τον Άγιο Δομίνικο αναφέρουν πως τελικοί νικητές του μεγάλου επάθλου, θα είναι οι κόκκινοι. Έτσι, Έλληνες και Τούρκοι της κόκκινης ομάδας θα βρεθούν στο Μαϊάμι με το λίαρ τζετ του Τούρκου παραγωγού, ο οποίος θα είναι και ο παρουσιαστής αντί του Γιώργου Λιανού αυτή την εβδομάδα, και θα απολαύσουν την επιβράβευση της νίκης τους.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως ήδη οι παίκτες έχουν ταξιδέψει στις ΗΠΑ. Έτσι, οι Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν σε πιο… ανθρώπινες συνθήκες από αυτές του Survivor, καθώς υπάρχει και το συναισθηματικό παρελθόν μεταξύ τους, ενώ θα τους ακολουθήσουν στο ταξίδι και οι Τριαντάφυλλος και Ελένη Χαμπέρη που ανήκουν στην κόκκινη ομάδα της ελληνικής πλευράς. Αντίστοιχα, το ίδιο ταξίδι θα κάνουν και οι κόκκινοι της τουρκικής πλευράς.

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα spoilers καθώς υπήρξαν πληροφορίες για νίκη των μπλε οι οποίες διαφοροποιθήθηκαν. Πιθανότατα οι μπλε να κέρδισαν ένα σετ αγωνισμάτων, ωστόσο, οι τελικοί νικητές σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες σε αυτό το… ελληνοτουρκικό Survivor, είναι οι κόκκινοι.