Survivor Spoiler επαθλο 26/5: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor Spoiler επαθλο 26/5: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα

Survivor Spoiler επαθλο 26/5: Το ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζεται και σήμερα με τις μικτές ομάδες Ελλήνων και Τούρκων να αγωνίζονται για το έπαθλο.

Με τις μικτές ομάδες Ελλήνων και Τούρκων παικτών συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα το Survivor. Πριν από την ιδιότυπη αυτή ένωση, οι παίκτες της μπλε ομάδας φρόντισαν να χαρίσουν μερικά… καυτά πλάνα καθώς τα πέταξαν όλα στην παραλία και έγιναν viral. Ακολούθησε η παρουσία του Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο και το μήνυμα… φιλίας του Τούρκου παραγωγού, πριν περάσουμε στο αγωνιστικό σκέλος.

Εκεί, η κόκκινη ομάδα που σχηματίστηκε από τους παίκτες ελληνικού και τουρκικού Survivor κατάφερε να κερδίσει την αντίστοιχη μπλε. Η μάχη ήταν πολύ σκληρή και χρειάστηκε το flag race για να αναδειχθεί ο νικητής, αφού το σκορ ήταν 9-9. Σάκης Κατσούλης και Μαριαλένα Ρουμελιώτη ήταν αυτοί που «καθάρισαν» για τους κόκκινους και τους χάρισαν τη νίκη. Στο πρώτο έπαθλο που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, για άλλη μια φορά ο Τριαντάφυλλος έδωσε… ρέστα.

Survivor Spoiler επαθλο 26/5: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα και πάει στο Μαϊάμι

Η συνέχεια θα δοθεί στο επεισόδιο της Τετάρτης (26.05) εκεί όπου η μάχη θα είναι αμφίρροπη για ακόμα μια φορά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι νικητές θα απολαύσουν ένα από τα μεγάλα έπαθλα που συνηθίζει να δίνει σε τέτοιες περιπτώσεις ο Ατζούν. Συγκεκριμένα, θα ταξιδέψουν στο Μαϊάμι.

Τα spoilers αναφέρουν πως και σε αυτό το επεισόδιο του Survivor θα δούμε τους κόκκινους να κερδίζουν στον στίβο μάχης. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα έχει ενδιαφέρον η αντίδραση των μπλε οι οποίοι εσχάτως ξεφεύγουν όταν χάνουν και έχουν ασκήσει σκληρή κριτική στην παρέα της κόκκινης ομάδας…

-Ad-