Survivor spoiler επαθλο 26/5: Ποιος κερδίζει - 2ο έπαθλο Ελλάδα-Τουρκία

Survivor spoiler επαθλο 26/5: Ποιος κερδίζει – 2ο έπαθλο Ελλάδα-Τουρκία

Survivor spoiler επαθλο 26/5: Το ριάλιτι επιβίωσης είναι γεμάτο ανατροπές. Απόψε, Τετάρτη, έχουμε ακόμη ένα αγώνισμα για το έπαθλο.

ΧΘες, οι Έλληνες παίκτες ενώθηκαν με τους Τούρκους παίκτες του απόλυτου ριάλιτι επιβίωσης και ανατροπών. Ένα εντυπωσιακό έπαθλο περίμενε την νικήτρια ομάδα.

Όπως είναι γνωστό, ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα και τον αντικαθιστά ο Ατζούν Ιλιτζαλί. O παραγωγός του Survivor είπε: “Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα, οπότε εγώ θα είμαι ο παρουσιαστής”.

Στο Survivor, όπως ήδη ανακοίνωσε ο Γιώργος την Κυριακή (24/5) θα δούμε εκπλήξεις και μεγάλα έπαθλα αυτή την εβδομάδα! Όμως, αυτό που δεν είχε ενημερώσει τους παίκτες είναι ότι… θα ξεκινήσει ελληνοτουρκική μάχη!

Οι Έλληνες και οι Τούρκοι συναντήθηκαν και υπήρξε μία μεγάλη ανατροπή! Ο Ατζούν δημιούργησε δύο νέες αντίπαλες ομάδες. Οι Κόκκινοι θα είναι με τους Κόκκινους και οι Μπλε με τους Μπλε.

Όσον αφορά το έπαθλο, η ομάδα που θα κερδίσει θα φύγει κατευθείαν από την παραλία και θα μεταφερθεί στη βόρεια μεριά του νησιού για να κάνουν ράφτινγκ. Αμέσως μετά θα κάνουν πικ νικ και θα πάνε σε μια βίλα για να διανυκτερεύσουν εκεί και θα τους δοθούν κινητά για να φωτογραφηθούν σέλφι και η καλύτερη σέλφι θα πάρει ένα έπαθλο για την Ελλάδα και την Τουρκία!

Survivor spoiler: Τα… πέταξαν όλα οι μπλε!

Όμορφες θύμησες από την αγαπημένη της Μύκονο έφερε στον νου η Καρολίνα συνομιλώντας με το παρεάκι των Amigos παρά πέντε στο Survivor.

Θυμήθηκε τα ταξίδια της στο κοσμοπολίτικο νησί, εκεί όπου απολάμβανε ξέγνοιαστες στιγμές πλάι στο κύμα και, που στο τσακίρ κέφι έμενε, όπως τη γέννησε η μαμά της, απελευθερωμένη και γυμνή να βουτά στα δροσερά νερά της θάλασσας.

Αυτά είπε και ζήλεψαν οι υπόλοιποι κι έτσι ομαδικώς ξεγυμνώθηκαν και επιδόθηκαν σε σκηνές απείρου κάλλους μετατρέποντας την παραλία τους σε γυμνιστών πλην της Ελένης Χαμπέρη που δεν ακολούθησε από ντροπή. Κατά τ΄άλλα βρήκε, όμως, πολύ ωραίο το… «ποπουδάκι» του Γιώργου Ασημακόπουλου!

Survivor spoiler επαθλο 26/5: Ποιος κερδίζει – 2ο έπαθλο Ελλάδα-Τουρκία

Οι «κόκκινες» ομάδες της Ελλάδας-Τουρκίας ενώθηκαν και αντιμετώπισαν τις «μπλε» των δύο χωρών. Κάτι αντίστοιχο θα γίνει και την Τετάρτη (26/5).

Ποια ομάδα θα κερδίσει αυτή τη φορά;

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν τη νίκη κατακτούν και πάλι οι κόκκινοι.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Στην Ελλάδα το Nemo – Πότε θα γίνει η μεγάλη συναυλία
4 Οκτωβρίου, 2024
Ρωσία: Ολλανδός επιτέθηκε σε αστυνομικό και διώκεται ποινικά
4 Οκτωβρίου, 2024
ΠΑΟΚ: Πρόστιμο στην ομάδα μετά την τρίτη σερί ήττα
4 Οκτωβρίου, 2024
Ο Κιμ Γιονγκ Ουν απειλεί να καταστρέψει την Νότια Κορέα με πυρηνικά όπλα αν προκληθεί
4 Οκτωβρίου, 2024
Η Μαρίνα Σάττι στέλνει εξώδικο στον συνθέτη που την κατηγόρησε για αντιγραφή
4 Οκτωβρίου, 2024
Σοκ! Πατέρας και γιος βίαζαν 16χρονη
4 Οκτωβρίου, 2024
Συνελήφθησαν 18χρονος και 15χρονος για διακίνηση ναρκωτικών έξω από σχολείο
4 Οκτωβρίου, 2024
Βιασμοί στην Γαλλία: Η δίκη της Ζιζέλ Πελικό ανοίγει σε δημοσιογράφους και κοινό
4 Οκτωβρίου, 2024
Τηλεφωνική γραμμή για τα θύματα του ράπερ Diddy – Πάνω 12.000 κλήσεις
4 Οκτωβρίου, 2024
Μητσοτάκης από τη Ρηγίλλης: Μείναμε πάντα με σταθερότητα στη σωστή πλευρά της ιστορίας
4 Οκτωβρίου, 2024