Survivor spoiler έπαθλο 28/4: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε;

Survivor spoiler έπαθλο 28/4: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε;

Survivor spoiler έπαθλο 28/4: Το έπαθλο επικοινωνίας απόψε είναι κάτι που όλοι θέλουν να κερδίσουν καθώς θα τους δώσει την ευκαιρία να ακούσουν την οικογένειά τους μετά από πολύ καιρό.

Μεγάλη Εβδομάδα και όλοι οι παίκτες του Survivor νιώθουν νοσταλγία για τους δικούς τους ανθρώπους.

Το έπαθλο επικοινωνίας απόψε είναι κάτι που όλοι θέλουν να κερδίσουν καθώς θα τους δώσει την ευκαιρία να ακούσουν την οικογένειά τους μετά από πολύ καιρό.

Μπορεί η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού να περιμένει πως και πως την αποχώρηση, όμως το έχουμε ξαναπεί πως για τους παίκτες το σημερινό αγώνισμα, ίσως και να είναι το πιο σημαντικό.

Survivor spoiler έπαθλο 28/4: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε;

Αυτοί που θα χαμογελάσουν σήμερα λοιπόν, θα είναι οι κόκκινοι. Για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι απόψε θα χαμογελάσουν και πάλι.

«Ο Ντάφυ είναι σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε στο «Πρωινό» και τη Μαίρη Αρώνη για την αποχή της από τα social media αλλά και το Survivor.

«Χρειάστηκα χρόνο με τη Δήμητρα. Έμενα στο δέντρο και δεν πήγαινα στο δάσος» είπε χαρακτηριστικά για την αποχή της. Μάλιστα για τις φήμες που την ήθελαν έγκυο ή να παντρεύεται είπε: «Από το άγχος είχα καθυστέρηση και πήγα να πάρω τεστ εγκυμοσύνης» ενώ όπως είπε την έψαχναν μέχρι και οι δικοί της.

Από την άλλη όμως τόνισε ότι δεν θα εκθέσει ποτέ ξανά την προσωπική της ζωή, παρόλο που στην κάμερα έδειξε ένα τεράστιο μονόπετρο και είπε ότι το νυφικό της θα είναι… βασιλικό!

«Το πιο light είναι ότι φίλη μου έχει προσπαθήσει να προσεγγίσει σύντροφό μου, υπάρχουν και χειρότερα» είπε.

«Survivor βλέπω. Ο Ντάφυ είναι σαν γυναίκα που έχει δύσκολες μέρες» είπε.

«Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα αντέξει στη Φάρμα. Μπορεί να φαίνεται ότι είναι Μπάρμπι αλλά είναι σκυλί και θα αντέξει» είπε για τη φίλη της.

Survivor Spoiler αποχώρηση σήμερα 28/4: Οριστικό! Αυτός αποχωρεί

Μετά το τέλος του χθεσινού (27/4) επεισοδίου του Survivor, το κοινό κλήθηκε να πάρει μία δύσκολη απόφαση. Τριαντάφυλλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Τζέιμς και Κώστας Παπαδόπουλος ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση στο μεγαλύτερο ντέρμπι που έχουμε δει μέχρι σήμερα στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, οι διαδικτυακές ψηφοφορίες «μίλησαν» και έβγαζαν στην κορυφή της προτίμησης του κοινού, τον «Ντάφυ» και τον «πρίγκιπα» με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους δύο, ενώ στον… πάτο ήταν ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Για άλλη μια φορά τα poll επιβεβαιώθηκαν και σήμερα από το Survivor αποχωρεί ο Κώστας Παπαδόπουλος. Μπορεί στις προηγούμενες ψηφοφορίες να βρέθηκε ψηλά στην προτίμηση του κόσμου, αυτή τη φορά όμως, το κοινό δεν τον στήριξε και έτσι αποχωρεί μετά από τέσσερις μήνες στον Άγιο Δομίνικο.