Survivor spoiler επαθλο 30/5: Εκπληξη! Αυτός κερδίζει απόψε

Survivor spoiler επαθλο 30/5: Εκπληξη! Αυτός κερδίζει απόψε

Survivor spoiler επαθλο 30/5: Το ριάλιτι επιβίωσης είναι ξανά εδώ με ένα έπαθλο έκπληξη να έρχεται για τους νικητές του αγωνίσματος!

Ενα ξεχωριστό έπαθλο περιμένει από τους νικητές του αγωνίσματος…

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει ξανά στο Μαϊάμι, αλλά αυτή τη φορά για ένα συγκεκριμένο λόγο.

Οι νικητές θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση Μαϊάμι Χιτ – Μιλγουόκι Μπακς στο Game 4 των NBA playoffs και θα δουν από κοντά τον αγαπημένο Γιάννη Αντετοκούνμπο και την παρέα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι νικητές από την ατομική μονομαχία είναι ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος, μένει να δούμε αν κάτι τέτοιο επιβεβαιώνεται και αν ο Κατσούλης πάρει ξανά μαζί τη Μαριαλένα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Μπόγδανος αντιμετωπίζει πρόβλημα με το διαβατήριό του που του στερεί τη δυνατότητα ταξιδιού στο Μαϊάμι, εκτός αν φρόντισε η παραγωγή να το λύσει…

Αν όχι, τότε θεωρείται βέβαιο ότι ο Ηλίας θα επιλέξει για το ταξίδι στο Μαϊάμι, τον Ασημακόπουλο και την Καρολίνα.

Survivor spoiler επαθλο 30/5: Acun Ilıcalı: Δίνει «μάχη» για τα «μάτια» Κοντιζά-Ιωαννίδη-Κουτσόπουλου

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί για το Star η διεκδίκηση των τριών κριτών του MasterChef από τον δαιμόνιο Acun Ilıcalı που μηχανεύεται κάθε πιθανό τρόπο και να εξαλείψει τον ανταγωνισμό απέναντι στο Survivor.

Τα τελευταία 24ωρα ο Τούρκος παραγωγός έσκασε τεράστια «βόμβα» στα τηλεοπτικά λημέρια με την πρόταση που έκανε στους γνωστούς σεφ προκειμένου να αποδυναμωθεί η ισχύς του MasterChef και να τους εντάξει σε νέο, δικό του ριάλιτι μαγειρικής.

Βλέποντας πόσο ανέλπιστα καλά πήγε η πέμπτη σεζόν του μαγειρικού ριάλιτι ο Acun έσπευσε να ταράξει τα νερά με την τρομερά δελεαστική προσφορά-«μαμούθ» που πρότεινε στον Πάνο Ιωαννίδη, τον Σωτήρη Κοντιζά και τον Λεωνίδα Κουστόπουλο, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στο «Έλα Χαμογέλα» είναι… επταψήφια και με τριετές, κλειστό συμβόλαιο σε αντίθεση με το ετήσιο που υπογράφουν κάθε φορά στο Star.

Πάντως μέχρι τώρα φαίνεται πως οι τρεις σεφ δεν έχουν σκοπό να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη και ετοιμάζονται μετά τον φετινό τελικό για τον επόμενο κύκλο, το MasterChef 6, που θα είναι πολύ πιθανόν All Star με παλιούς παίκτες που πέρασαν από το παιχνίδι.