Survivor Spoiler έπαθλο 31/3: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor Spoiler έπαθλο 31/3: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα

Survivor Spoiler έπαθλο 31/3: Το αποψινό επεισόδιο εκτός από αποχώρηση παίκτη έχει και αγώνισμα με το νικητή να κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας.

Ποια ομάδα θα καταφέρει να κερδίσει ομως;

Survivor Spoiler έπαθλο 31/3: Τι είδαμε χθες

Οι κόκκινοι, πέρα της Μαριάνθης, συνέχισαν την «επίθεση» στον Τριαντάφυλλο, ο Αλέξης Παππάς την υποστήριξη και η κλίκα των «πέντε» απέναντι στους Τζέιμς και Νίκο.

Ο «Ντάφυ» και ο Κώστας Παπαδόπουλος χάρισαν ένα από τα πιο αστεία στιγμιότυπα στο φετινό Survivor, ενώ ο αγώνας της δεύτερης ασυλίας «βάφτηκε» και πάλι στα μπλε.

Στο συμβούλιο του νησιού δημιουργήθηκαν και πάλι εντάσεις και έπειτα από τη ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας, η Μαριάνθη βγήκε στον τάκο, ενώ ο Παύλος ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας, «έστειλε» την Ελένη δίπλα της, εκεί που τους… περίμενε ο Τριαντάφυλλος από τη Δευτέρα.

Survivor: Ρεσιτάλ ερμηνείας από Τριαντάφυλλο και Γιώργο Ασημακόπουλο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor! To Τwitter δε, σε μεγάλα κέφια!

Ο Τριαντάφυλλος βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση στο συμβούλιο της Δευτέρας μετά από ψηφοφορία και φυσικά άστραψε και βρόντηξε. Σε ένα πηγαδάκι με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και Ελευθερία Ελευθερίου, ο τραγουδιστής έκανε παράπονα για τα χθεσινά γελάκια στην προθέρμανση που έκανε πριν τον αγώνα.

Ο Ασημακόπουλος είτε για να τον παρηγορήσει, είτε για να τον τρολάρει τον χαρακτήρισε ως «παίκτη τελικού», αναλύοντάς του μάλιστα και τα προσόντα που έχει, παρά τον τραυματισμό στη μέση.

Ο Γιώργος τού ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν ήταν μέσα σε αυτούς που γέλαγε, κάτι που δεν ισχύει, γιατί η κάμερα τον πρόδωσε.

Όμως η συμπεριφορά του Ασημακόπουλου τις τελευταίες ημέρες έχει αλλάξει γενικότερα και έχει ρίξει δίαυλους επικοινωνίας προς τον Τριαντάφυλλο. Φυσικά αυτή η μετάλλαξη δεν πέρασε απαρατήρητη από τον… μέγα ενορχηστρωτή Αλέξη Παππά, που συμβούλευσε τους «κόκκινους» να αλλάξουν ρότα αν θέλουν να βρεθούν στον τελικό.

Το Twitter φυσικά μετά από το «πηγαδάκι» έδωσε ρέστα για την «μπιφτεκούπολη» του Survivor με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να είναι ο πρώτος… ψήστης που γυρίζει την μπιφτέκα.

Survivor Spoiler έπαθλο 31/3: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας σήμερα

Ας πάμε όμως στα σημερινά και το τελευταίο αγώνισμα αυτού του μήνα. Αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία απόψε και μπορεί στο κοινό να μην φαίνεται τόσο σημαντικός όσο εκείνοι της ασυλίας, όμως για τους παίκτες που βρίσκονται μακριά από τις οικογένειες και τους φίλους τους τόσο καιρό, ίσως να είναι ο σημαντικότερος.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, οι μπλε κερδίζουν και πάλι σήμερα! Μπορεί να έχουν μείνει μόλις 7 άτομα στην ομάδα τους, όμως δείχνουν ασταμάτητοι και όσο στην κόκκινη ομάδα συνεχίζουν να «τρώγονται», οι αντίπαλοι θα συνεχίζουν να παίρνουν νίκες και να απολαμβάνουν έπαθλα.