Survivor Spoiler επαθλο 5/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο

Survivor Spoiler επαθλο 5/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο

Survivor Spoiler επαθλο 5/5: Εκτός από την αποχώρηση, απόψε στο ριάλιτι επιβίωσης έχουμε και αγώνισμα με έπαθλο!

Έναν καθηλωτικό αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες παρακολουθήσαμε χτες στο Survivor.

Survivor: Εκνευρισμός πριν από τη δεύτερη ασυλία

Νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι που μπήκαν σαρωτικά στο τερέν αν και για λίγο νομίζαμε πως οι Μπλε θα έκαναν την ανατροπή.

Οι τόνοι ανέβηκαν λίγο πριν από τη διεκδίκηση του δεύτερου αγώνα ασυλίας, όταν τα λόγια του Νίκου Μπάρτζη παρερμηνεύθηκαν σύμφωνα με τον ίδιο από τον Ηλία Μπόγδανο.

Αυτό που είπε ήταν ότι εφόσον ξέρει ότι αυτός θα βγει στον τάκο από τους συμπαίκτες του το μόνο που τον νοιάζει είναι το φαγητό για να έχει τη δύναμη να προχωρήσει. Ο Ηλίας του το γύρισε μπούμερανγκ με τον Μπάρτζη να τον χαρακτηρίζει τον νέο Αλέξη Παππά.

«Έφυγε ο Παππάς και σπέρνεις εσύ ρε φίλε, τι να σου πω» είπε και πήρε απάντηση «Άμα πιστεύεις αυτό ντροπή σου» απάντησε ο Μπόγδανος.

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας με έπαθλο φαγητό οι Κόκκινοι είχαν καλή αρχή πετυχαίνοντας γρήγορα το 6-2.

Το σερί συνεχίστηκε και πήραν πανηγυρικά τη νίκη με το απίστευτο 10-2. Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν ψάχνοντας μεταξύ τους οι Μπλε τις ευθύνες όσο ο Μπόγδανος και ο Τριαντάφυλλος φιλιόντουσαν και πάλι στο στόμα. «Ναι! Το ήθελα το φάσωμα!» φώναξε ενθουσιασμένος.

Ξέσπασε ο Τζέιμς στο συμβούλιο του Survivor

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε χτες από την κάλπη ο Τζέιμς Καφετζής, το «μαύρο» πρόβατο των Μπλε εδώ και αρκετό διάστημα.

poster
Στο δεύτερο συμβούλιο οι εντάσεις συνεχίστηκαν με εκατέρωθεν κατηγορίες να εκτοξεύονται από τα δύο «στρατόπεδα».

Πρώτα, όμως, ο Τριαντάφυλλος έκανε αποκαλύψεις για το «ειδύλλιο» Μαριαλένας – Σάκη και το τι συμβαίνει μεταξύ τους στην παραλία προκαλώντας τα γέλια και τα υπονοούμενα του Γιώργου Λιανού.

Στη συνέχεια περνώντας στη διαδικασία ψηφοφορίας τα πράγματα εξελίχθηκαν αναμενόμενα.

Με απόλυτη πλειοψηφία δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε ο Νίκος Μπάρτζης. Όσο για τον παίκτη που έδωσε ο κάτοχος της ατομικής ασυλίας, ο Κόρομι, αυτός ήταν ο Παύλος Γαλακτερός.

Έπειτα από όλα αυτά ο Τζέιμς Καφετζής ξέσπασε και ζήτησε τον λόγο από τους συμπαίκτες του για τον λόγο που τους έχουν κάνει στην άκρη και έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρό τους τους.

«Τι, μα τι έχω κάνει εγώ κι ο Νίκος και σας έχει πειράξει; Από την αρχή ήμασταν μαζί μία δυάδα, από την αρχή κάνουμε παρέα οι δύο μας. Δεν πειράξαμε κανέναν. Θέλω να μάθω τι έχω κάνει και άλλαξε η στάση απέναντί μας».

Survivor Spoiler επαθλο 5/5: Αυτοί κερδίζουν σήμερα το έπαθλο

Οι μπλε θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας λίγο πριν μείνουν με πέντε παίκτες και έτσι θα χαμογελάσουν πριν «βαρύνει» το κλίμα στο συμβούλιο του νησιού όπου και θα αποχωρήσει ένας παίκτης.