Survivor spoiler: Η πρόταση σε Τριαντάφυλλο και ο μεγάλος νικητής

Survivor spoiler: Η πρόταση σε Τριαντάφυλλο και ο μεγάλος νικητής

Survivor spoiler: Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον και το Survivor, το οποίο πλέον γίνεται καθαρά ατομικό στα αγωνίσματα και μπορεί ακόμα η Acun Media να μην έχει ορίσει τις ημερομηνίες των τελικών, ωστόσο τα στοιχήματα έχουν πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με το «Πρωινό» και τον Αλέξη Μίχα, στην κορυφή των στοιχημάτων βρίσκεται ο Ηλίας Μπόγδανος, ενώ με μικρή διαφορά ακολουθεί ο Σάκης Κατσούλης. Την τελική πεντάδα συμπληρώνουν με τη σειρά οι Κόρομι, Ασημακόπουλος και Μαριαλένα, ενώ ακολουθεί η Καρολίνα και τελευταία η Ελένη Χαμπέρη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής, ματαιώθηκε τελικά το ταξίδι των συγγενών των παικτών στον Άγιο Δομίνικο, την ίδια στιγμή που έχει αποφασιστεί να υπάρχει ειδική εξέδρα στους τελικούς που θα διεξαχθούν στο Γαλάτσι, για αυτούς.

Survivor spoiler: Η πρόταση σε Τριαντάφυλλο και ο μεγάλος νικητής

Τέλος, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, εταιρία παραγωγής ενδιαφέρεται για τον Τριαντάφυλλο και αναμένεται να του κάνει πρόταση για να τον έχει σε μουσικό reality από τη νέα σεζόν.

Αποχώρηση Τριαντάφυλλου: Τι μπήκε στα ταμεία της Παραγωγής του Survivor;

Σημαντικότατα ήταν τα κέρδη που απέφερε η ψηφοφορία του Survivor αυτής της εβδομάδας στην Acun Medya και τον ΣΚΑΪ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωινού».

Οπως θα ακούσετε, για να οδηγηθεί εκτός παιχνιδιού ο Τριαντάφυλλος, ψήφισαν 100.000 άτομα και στο ταμείο μπήκαν πάνω από 200.000 ευρώ.

Η ψηφοφορία κρίθηκε στο νήμα και τελικά μετά από 11 υποψηφιότητες ο τραγουδιστής βρέθηκε εκτός ριάλιτι.

Ανδρέας Μικρούτσικος για αποχώρηση Τριαντάφυλλου: «Δεν συγκινήθηκα»

Ημέρα Ανδρέα Μικρούτσικου ήταν η σημερινή στο «Ευτυχείτε», με τον master των reality να σχολιάζει την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το Survivor, μετά από 11 φορές που βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Καλημέρα σε όσες ξυρίζουν τις μασχάλες τους, ούτε γεια στις υπόλοιπες. Δόγμα Αφροδίτης», είπε θέλοντας να πικάρει τα σχόλια της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

«Μπορούμε κάθε φορά που αναφέρουν το όνομά του να χτυπάνε οι καμπάνες. Σαν τη Μεγάλη Παρασκευή», σχολίασε αρχικά για την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου.

«Δεν συγκινήθηκα καθόλου. Υπάρχουν δύο αναγνώσεις. Η μία να τα βλέπουμε όλα καλώς καμωμένα και οι άλλοι να μετράμε συμπεριφορές και μπιφτέκες. Για το αφήγημα του Τριαντάφυλλου, η συμπεριφορά του ήταν ποιοτικότερη του αφηγήματος. Στην αποχώρηση κέρδισε σε σχέση με το αφήγημά του. Χθες μου άρεσε η συμπεριφορά του Κόρο. Εγώ δεν είμαι με αυτούς που στο τέλος με ένα happy end κουκουλώνουν τα πάντα. Εγώ θέλω έναν που συγκρούστηκε και κράτησε την αντίθεση. Αυτόν εκτιμώ. Όχι τον ότι μου πει η παραγωγή κάνω. Τι άλλαξε μετά από 11 εβδομάδες και ο Τριαντάφυλλος έφυγε;», πρόσθεσε.