Survivor Spoiler ημιτελικος 24/6: Έκπληξη - Αυτή είναι η τετράδα

Survivor Spoiler ημιτελικος 24/6: Έκπληξη – Αυτή είναι η τετράδα

Survivor Spoiler ημιτελικος 24/6: Πλησιάζει η ώρα για τον μεγάλο ημιτελικό στο ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος δεν θα καταφέρει να βρίσκεται εκεί;

Στο επεισόδιο της Τετάρτης μάθαμε τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor: Μαριαλένα, Κόρο και Ασημακόπουλος τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, με έναν από τους τρεις να αποχωρεί!

Σάκης Κατσούλης και Ηλίας Μπόγδανος, έχουν κλείσει ήδη «εισιτήριο» για το final 4 που θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Ιουλίου στο Γαλάτσι και η αγωνία όλων έχει να κάνει με το ποιος θα τους ακολουθήσει.

Survivor Spoiler: Μάχη για τη νίκη

Ο υγρός στίβος μάχης φάνηκε δύσκολος στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία αποχώρησε πρώτη από τη διεκδίκηση της τρίτης ατομικής ασυλίας και την ακολούθησαν οι Γιώργος Ασημακόπουλος και Γιώργος Κόρομι, ο οποίος φάνηκε σαν να ήθελε να βοηθήσει τον Ηλία να πάει με μεγάλο πλεονέκτημα ζωών στον τελικό κόντρα τον Σάκη Κατσούλη.

Έτσι και έγινε με τον τραγουδιστή να μπαίνει στην τελική μάχη με 4 ζωές έναντι μίας του πρώην τερματοφύλακα. Ο Σάκης όμως κατάφερε όχι μόνο να… σβήσει τη διαφορά, αλλά και να κατακτήσει την 3η ατομική ασυλία και 2η προσωπική μέσω VAR που αυτομάτως τον έβγαλε και από υποψήφιο.

Η Μαριαλένα αποθέωσε τον αγαπημένο της παρότι γνώριζε πως θα τον αντικαταστήσει στον… τάκο, ενώ ο Σάκης της έκανε «δώρο» ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, βόλτα με μπάγκι και γεύμα στα 40 μέτρα ύψος παίρνοντας μαζί του να κρατάει το… φανάρι τον Ηλία Μπόγδανο.

Οι Amigos δεν μπορούσαν να πιστέψουν το νέο «πετσόκομα» του Σάκη, ενώ ενοχές ένιωθε και ο Ηλίας που δεν κατάφερε να προστατεύσει την παρέα του.

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις ασυλίες του και να κλείσει θέση στον ημιτελικό.

Ο Σάκης και η Μαριαλένα συζητούσαν για την απόφαση του Κόρο να δώσει τις ζωές του στον Ηλία, στρατηγική που τελικά δεν βγήκε στους Amigos.

Ασημακόπουλος και Κόρο έμειναν στην παραλία και χαλάρωσαν ίσως για τελευταία τους φορά στα νερά του Αγιου Δομίνικου, ενώ έφαγαν και φακόρυζο .

Την ίδια ώρα Σάκης, Μαριαλένα και Ηλίας «πάρταραν» με μαϊμούδες, μπάγκι και ηλεκτρικά ποδήλατα.

Survivor Spoiler ημιτελικος 24/6: Έκπληξη – Αυτή είναι η τετράδα

Οι πληροφορίες που έχει το dokari.gr από τον Άγιο Δομίνικο κάνουν λόγο για μια μεγάλη έκπληξη.

Με δεδομένο πως ο Κόρο είναι από τους πλέον αγαπητούς παίκτες ένας εκ των Μαριαλένα και Ασημακόπουλου θα φτάσει μια ανάσα από την τετράδα αλλά θα μείνει με την πίκρα.

Έτσι, ο παίκτης που θα αφήσει το reality πριν τον μεγάλο ημιτελικό είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος!

Δηλαδή η τετράδα του ημιτελικού είναι η εξής: Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κορόμι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Να σημειωθεί πως η αποχώρηση, τελευταία για το φετινό Survivor, είναι την ερχόμενη Κυριακή (27/06).