Survivor Spoiler ημιτελικος 30/6: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει

Survivor Spoiler ημιτελικος 30/6: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει

Survivor Spoiler ημιτελικος 30/6: Όλο και πιο κοντά στο τέλος το ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος κερδίζει το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό;

Στο επεισόδιο της Τρίτης (29/6) είδαμε τον Σάκη Κατσούλη να παίρνει την πρώτη θέση και στον δεύτερο αγώνα κατάταξης και να προκρίνεται κατευθείαν στον ημιτελικό του Survivor. Ο Ευβοιώτης έδειξε για άλλη μια φορά την ανωτερότητά του και δια περιπάτου θα βρίσκεται στον ημιτελικό.

Απόψε, Κόρο, Ηλίας και Μαριαλένα θα δώσουν τη δική τους μάχη για να κερδίσουν την δεύτερη θέση στον ημιτελικό. Μετά το αγώνισμα, οι δύο τελευταίοι θα τεθούν σε διαδικασία ψηφοφορίας με το κοινό να αποφασίζει ποιος θα είναι ο τρίτος παίκτης που θα διεκδικήσει μία θέση στον τελικό.

Το αποτέλεσμα αυτής της ψηφοφορίας θα ανακοινωθεί στο πρώτος μέρος του ημιτελικού οπότε οι 2 που θα έχουν προκριθεί θα γίνουν 3 και εκ νέου θα δοθεί ο λόγος στο τηλεοπτικό κοινό που θα ψηφίσει τους 2 που θα προκριθούν στον τελικό.

Survivor Spoiler ημιτελικος 30/6: Πολλές ανατροπές

Οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του SURVIVOR γεμάτο ανατροπές.

Τη συμπεριφορά του Γιώργου Κόρομι στον πρώτο αγώνα κατάταξης στο Survivor, που έγινε χθες, θέλησε να σχολιάσει η Μαριαλένα. Η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έδειξε εκνευρισμένη με τον συμπαίκτη της καθώς όταν ο Ηλίας έδωσε το χέρι του στον Κόρο εκείνος δεν ανταποκρίθηκε και γύρισε το κεφάλι του από την άλλη.

«Ο Κόρομι μετά άρχισε να νευριάζει πάρα πολύ, σε κάποια φάση φώναζε, έκανε, έρανε. Δεν μίλαγε καθόλου με τον Ηλία, σε κάποια φάση ο Ηλίας πήγε να του δώσει το χέρι του, δεν του το έδινε ποτέ, και ήταν ο λόγος που έχασε αυτός. Έχασε την ψυχραιμία του, τα νεύρα ήταν πιο πολλά από τη συγκέντρωση και αυτό τον οδήγησε στην ήττα» είπε η παίκτρια.

Ενδεχομένως στην ήττα έφτασε και από τη βοήθεια του Σάκη στον Ηλία. Όπως αποκάλυψε ο παίκτης, ο Ηλίας απεγνωσμένος με το κακό σερί του, τον ρώτησε πώς εκείνος τα κατάφερνε τόσο καλά.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο ημιτελικό και τελικό του reality επιβίωσης, που θα διεξαχθούν στο Γαλάτσι έχει ξεκινήσει και την Τρίτη παρακολουθήσαμε το τελευταίο αγώνισμα των 4 παικτών που βρίσκονται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο. Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ηλίας Μπόγδανος τα έδωσαν όλα και αγωνίστηκαν για μια θέση στον ημιτελικό της Κυριακής.

Survivor Spoiler ημιτελικος 30/6: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει

Σύμφωνα με το dokari.gr, ο παίκτης που θα κερδίσει απόψε και θα προκριθεί στον ημιτελικό, είναι ο Ηλίας Μπόγδανος.

Αυτό σημαίνει πως το κοινό θα αποφασίσει μεταξύ Μαριαλένας και Κόρο για να «κλείσει» η τριάδα που θα διεκδηκήσει τις δύο θέσεις για τον τελικό της Αθήνας.