Survivor Spoiler: Ξάφνιασε αποχώρηση, έμειναν με το στόμα ανοικτό!

Survivor Spoiler: Η χθεσινή αποχώρηση δεν την περίμεναν πολλοί παίκτες και ήταν κάτι που τους ξάφνιασε.

Φαίνεται όμως ότι το κοινό έκανε την επιλογή του με βάση το… σκάνδαλο που ξέσπασε!

Μαριαλένα και Καρολίνα τα βάζουν με τον Κρις

Στο Survivor All Star, εντάσεις έχουν προκαλέσει στην ομάδα των Μπλε οι συναντήσεις ανάμεσα στην Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, αλλά και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τον Σάκη Κατσούλη.

Οι παίκτες των δύο αντίπαλων ομάδων συναντιούνταν κρυφά σε μία καλύβα, κρυμμένη μέσα στη ζούγκλα, παραβιάζοντας έτσι τους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι «Μαχητές» συζητούσαν στην καλύβα τους σχετικά με τις συναντήσεις των συμπαικτών τους, όταν οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στη Μαριαλένα, την Καρολίνα και τον Κρις.

Οι δύο γυναίκες «επιτέθηκαν» στον συμπαίκτη τους, καθώς αντί να πιάσει τις ίδιες και να τους πει ότι δεν είναι σύμφωνος με τις κρυφές συναντήσεις με τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας, εκείνος το ανέφερε στο συμβούλιο του νησιού.

«Μαριαλένα, δεν θα πιάνω έναν έναν, κάθε φορά που σκέφτομαι κάτι, να του πω “έλα να σου πω”», της είπε ο Κρις, με εκείνη να του απαντά: «Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου, θα έρθω να στο πω».

Η Καρολίνα τότε, μπήκε στη συζήτηση και του είπε: «Έχουμε ακολουθήσει ρητά τις οδηγίες και απλά για μένα, όλα αυτά που λες είναι σαν μια δικαιολογία για την ψήφο σου. Καλύτερα να μου έλεγες “δεν σε γουστάρω, δεν έχουμε ανταλλάξει κουβέντα, γι’ αυτό σε ψηφίζω. Έτσι θα είχες πάρει την εύνοιά μου, μετά το σημερινό όμως, την έχασες. Δεν ήσουν στο παιχνίδι, όταν συνέβη αυτό. Δεν επηρεάστηκε η ομάδα μετά από αυτό».

Ενώ εκείνος προσπαθούσε να πάρει τον λόγο, η Καρολίνα δεν τον άφηνε. Τον διέκοπτε συνεχώς, ενώ στο τέλος τον παρομοίασε με τον Σπύρο Μαρτίκα. «Τόσο λόγο πήρες κι έβγαλες εικασίες, υπόνοιες, ήσουν δηλαδή ένας δεύτερος Μαρτίκας μέσα στο συμβούλιο. Αυτό μου θύμισε», του είπε, ενώ ο Κρις τη ρώτησε: «Από το μυαλό μου τα έβγαλα;».

Η Καρολίνα τότε, του είπε «ναι», για να πάρει την εξής απάντηση: «Συγγνώμη, αλλά εσύ κάνεις συνάντηση με την αντίπαλη ομάδα, όχι εγώ».

Κέρδισαν οι Μπλε

Τη νίκη έφερε στη Μπλε ομάδα η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα στο Survivor All Star.

Οι Μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο του φαγητού, με την παίκτρια να νικά την Κατερίνα Δαλάκα στον στίβο μάχης.

To αγώνισμα ολοκληρώθηκε με τελικό σκορ 6-10.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, ο Γιώργος Λιανός απευθύνθηκε στην Καρολίνα, η οποία έφερε και τη νίκη στους Μπλε.

«Στο δεύτερο ματσάρισμα είπα ότι θα κάνω σόου. Είχα τέσσερις λέξεις στο κεφάλι μου, ηρεμία, δύναμη, αφοσίωση και πίστη. Και είπα πως θα πάω χωρίς άγχος, όλα για όλα», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια.

Η Κατερίνα Δαλάκα με τη σειρά της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Συγχαρητήρια στα παιδιά που θα φάνε, ήταν πολύ καλοί. Συγχαρητήρια και στην ομάδα μου, συγγνώμη γιατί έφερα δύο ήττες».

Survivor Spoiler: Ξάφνιασε αποχώρηση, έμειναν με το στόμα ανοικτό!

Η χθεσινή αποχώρηση δεν την περίμεναν πολλοί παίκτες και ήταν κάτι που τους ξάφνιασε.

Φαίνεται όμως ότι το κοινό έκανε την επιλογή του με βάση το… σκάνδαλο που ξέσπασε!

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25 Ιανουαρίου ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δύο ομάδες του Survivor All Star στο συμβούλιο του νησιού, ανακοινώνοντας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Η Καρολίνα Καλύβα αποχώρησε από το παιχνίδι, λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο.

Ο Γιώργος Λιανός ακούγοντας τον αποχαιρετισμό της, έδωσε τον λόγο στον Μάριο Πρίαμο: «Όλοι θα βρεθούμε σε αυτή τη θέση και όλοι θα κριθούμε. Δυστυχώς, είτε από την κόκκινη, είτε από την μπλε ομάδα, πρέπει να αποχωριζόμαστε έναν παίκτη κάθε εβδομάδα», ήταν η πρώτη του αντίδραση για την αποχώρηση της Καρολίνας.

Στη συνέχεια η Καρολίνα αποχαιρέτησε και τις δύο ομάδες, κάνοντας και μια αγκαλιά στον Μάριο Πρίαμο, όπως έκανε και με τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor All Star.