Survivor spoiler νικητης: Μεγάλες ανατροπές - Τα δύο φαβορί

Survivor spoiler νικητης: Μεγάλες ανατροπές – Τα δύο φαβορί

Survivor spoiler νικητης: Αλλάζουν τα πράγματα στο ριάλιτι επιβίωσης. Τι θα γίνει από την Κυριακή 6/6. Ποια είναι τα δύο μεγάλα φαβορί.

Από την Κυριακή (6/6) το Survivor αλλάζει και πλέον γίνεται καθαρά ατομικό. Αυτό σημαίνει πως οι άνδρες θα παίζουν εναντίον των γυναικών και έτσι το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Ενδιαφέρον επίσης, δείχνουν οι αποδόσεις μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου από το ριάλιτι επιβίωσης. Όχι, ο «Ντάφυ» δεν ήταν ποτέ πρώτος στις στοιχηματικές για την κατάκτηση του επάθλου, όμως η αποχώρησή του άλλαξε τις αποδόσεις στους 7 εναπομείναντες παίκτες.

Survivor spoiler νικητης: Μεγάλες ανατροπές – Τα δύο φαβορί

Μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Survivor είναι ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Σάκη Κατσούλη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής το «Πρωινό» και τον Αλέξη Μίχα.

Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, το ταξίδι των συγγενών των παικτών στον Άγιο Δομίνικο ματαιώθηκε. Την ίδια στιγμή, έχει αποφασιστεί να υπάρχει ειδική εξέδρα για τους συγγενείς των παικτών στον τελικό και τον ημιτελικό, που θα διεξαχθούν στο Γαλάτσι.

Ο Τζέιμς αποκάλυψε το «ενδοπαραγωγικό» επεισόδιο

Για το εξώφυλλο του περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» φωτογραφήθηκε ο Τζέιμς Καφετζής που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης πόζαρε στον φωτογραφικός φακό της Ολυμπίας Κρασαγάκη στο νησί του, τη Ρόδο και μίλησε στη Μαρία Παπαΐωάννου για όλα όσα έγιναν στον Άγιο Δομίνικο.

Στο απόσπασμα που πρόβαλε η εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Τζέιμς Καφετζής αναφέρεται στην αποχώρησή του, αλλά και στον Αλέξη Παππά.

Πότε ξεκίνησες να καταλαβαίνεις ότι ο κόσμος έξω σε στηρίζει;

Όταν έφυγε ο Παύλος Γαλακτερός. Ξέραμε ότι έχει μια στήριξη εξαιτίας της μητριάς του (σ.σ. Νάνσυς Ζαμπέτογλου) και του πατέρα του που είναι γνωστός μπασκετμπολίστας. Φεύγει, λοιπόν και παθαίνουν όλοι σοκ.

Παρ’ όλα αυτά, λίγες μέρες μετά, αποχώρησες οικειοθελώς. Το γεγονός ότι το κοινό σε στήριξε έναντι του Γαλακτερού δεν σου έδωσε δύναμη να συνεχίσεις μετά την ανακοίνωση της παράτασης;

Είναι και το ηθικό κομμάτι. Άντεξα πέντε μήνες. Να αντέξω ακόμα δύο; Με το ίδιο σκεπτικό να αντέξω μετά και άλλους δύο; Δηλαδή, όσο πουλάει το πρόγραμμα, εμείς θα συνεχίζουμε; Μην ξεχνά ότι είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν είναι ούτε ριάλιτι μαγειρικής, ούτε μας κάνουν βόλτες στο δάσος. Το γεγονός ότι το τράβηξαν στους επτά μήνες το θεωρώ υπερβολικό.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τροχαίο δυστύχημα στη Λάρισα
6 Οκτωβρίου, 2024
Επίθεση σε σταθμό λεωφορείων στο Ισραήλ – Νεκρή 19χρονη αστυνομικός
6 Οκτωβρίου, 2024
Το Ισραήλ ανακοίνωσε την εξόντωση του Χάντερ Αλί Ταουίλ
6 Οκτωβρίου, 2024
Λίβανος: Οι ΗΠΑ απομάκρυναν με δύο αεροσκάφη περίπου 145 ανθρώπους
6 Οκτωβρίου, 2024
Αστυνομικός νεκρός από πυροβολισμό – Πήγε να διαρρήξει σπίτι γείτονα
6 Οκτωβρίου, 2024
Βασίλης Κικίλιας: Πάνω από 200 φωτιές φέτος με δείκτη επικινδυνότητας 4 ή 5
6 Οκτωβρίου, 2024
Τεράστια επίθεση του Ισραήλ στη Βηρυτό
6 Οκτωβρίου, 2024
Στο Ηράκλειο ο Στέφανος Κασσελάκης
6 Οκτωβρίου, 2024
Εκλογές ΠΑΣΟΚ LIVE: 234.343 πολίτες ψήφισαν έως τις 17:00
6 Οκτωβρίου, 2024
Πώς έπεσε από την ταράτσα ο 14χρονος στη Θεσσαλονίκη
6 Οκτωβρίου, 2024