Survivor spoiler: Οι 2 υποψηφιοι - Το φαβορί για αποχωρηση

Survivor spoiler: Οι 2 υποψηφιοι – Το φαβορί για αποχωρηση

Survivor spoiler: Υποψήφιοι – Αποχώρηση. Στη δεύτερη φάση του 3ου αγώνα κατάταξης του Survivor έφτασαν οι δύο παίκτες, οι οποίοι αγωνίστηκαν για μια θέση στον ημιτελικό της Κυριακής, χωρίς να χρειαστεί να μπουν στη διαδικασία της τελευταίας ψηφοφορίας που θα ξεκινήσει από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Ηλίας Μπόγδανος έφτασε πρώτος στις επτά νίκες, στην πρώτη φάση του αγώνα, η Μαριαλένα νίκησε τον Κόρομι στη δεύτερη φάση και οι δυο τους, αγωνίστηκαν σε έναν στίβο μάχης, στην πρώτη παραλία από όπου ξεκίνησαν όλα.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Μαριαλένα να κάνει το 1-0, ωστόσο ο Ηλίας στη συνέχεια κατάφερε να βρει πιο γρήγορα τον στόχο και να σημειώσει το 2-1 υπέρ του.

Ο Ηλίας συνέχισε το σερί του και σημείωσε το 5-1 και τελικά αναδείχθηκε νικητής και ο δεύτερος παίκτης που περνά απευθείας στον ημιτελικό, χωρίς να μπει σε ψηφοφορία.

Survivor: Συγκινητικό αντίο

Το τελευταίο αγώνισμα του Survivor είναι γεγονός, με τον Ηλία Μπόγδανο να είναι ο νικητής του τρίτου αγώνα της κατάταξης.

Ο Γιώργος Λιανός μάζεψε τους τέσσερις φιναλίστ μετά την αναμέτρηση και τους ανακοίνωσε ότι αυτή ήταν η τελευταία μέρα στην παραλία. «Θα μεταφερθείτε για τελευταία φορά εκεί, θα δείτε το μέρος για τελευταία φορά. Να μαζέψετε τα λιγοστά πράγματά σας, να αποχαιρετήσετε τη θάλασσα και το αγνό τοπίο. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τη Δομινικανή Δημοκρατία», είπε ο παρουσιαστής.

Οι παίκτες έφτασαν στην παραλία, άναψαν δύο φωτιές και μαγείρεψαν το τελευταίο τους φακόρυζο. Σάκης και Μαριαλένα περπάτησαν στην παραλία και θυμήθηκαν διάφορες στιγμές, όπως η φάρσα του Τριαντάφυλλου. Εκείνη συγκινήθηκε και έβαλε τα κλάματα. «Δεν το έχω συνειδητοποιήσει», είπε στον Σάκη κι εκείνος της απάντησε παίρνοντάς την αγκαλιά, «τελείωσε».

Από την άλλη, ο Κόρο, στεναχωρημένος δεν ήθελε να αφήσει την παραλία του και να επιστρέψει στη «ζούγκλα» της πόλης. Ο Ηλίας θυμήθηκε την ταμπέλα των Amigos, την οποία οι τελευταίοι έπρεπε να ξεκρεμάσουν. «Περιμέναμε πώς και πώς να γυρίσουμε στους δικούς μας, τώρα που έφτασε η ώρα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Δεν θα κοιτάξω πίσω..», είπε ο Ηλίας.

Survivor spoiler: Οι 2 υποψηφιοι – Το φαβορί για αποχωρηση

Μαριαλένα και Κόρομι είναι οι δύο υποψήφιοι…

Φαβορί για αποχώρηση μοιάζει να είναι ο Κορο.

Σε λίγες ώρες θα έχουμε το οριστικό spoiler.