Survivor Spoiler: Ολική ανατροπή – Η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση

Οι νέοι παίκτες που εισήλθαν στο Survivor ανατρέπουν τα δεδομένα. Οι δύο σημαντικότερες προσθήκες για τους Μαχητές, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Τζέιμς Καφετζής, φέρνουν έναν εντελώς διαφορετικό αέρα στην ομάδα τους.

Οι παίκτες κατάφεραν να οδηγήσουν την ομάδα των Μαχητών σε μια απίστευτη νίκη. Η Σταυρούλα έχει προκαλέσει ταραχή στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου και είναι κάτι που φαίνεται, ενώ ο Τζέιμς συναγωνίζεται τον Αλέξη Παππά στα «μπλεξίματα».

Έπειτα από δύο σερί ήττες οι Κόκκινοι δεν θα πάνε με καλή ψυχολογία απόψε στο παιχνίδι της τρίτης και τελευταίας ασυλίας της εβδομάδας και έτσι θα χάσουν το αγώνισμα με αποτέλεσμα να ψηφίσουν ακόμα μια γυναίκα εκτός της Ζωής Ασουμανάκη και της Όλγας Πηλιάκη.

Στο συμβούλιο του νησιού απόψε θα έρθουν «τα πάνω – κάτω» και θα ειπωθούν πολλά με πρωταγωνιστές πάλι Τζέιμς και Σταυρούλα. Λογικά θα έχουμε και μια ξαφνική αποχώρηση ενώ ο MVP παίκτης θα βγάλει στον τάκο ακόμα μια παίκτρια από την Κόκκινη ομάδα.

Ο MVP παίκτης λοιπόν για αυτή την εβδομάδα είναι ο Φάνης Μπλέτσης, ο οποίος θα ψηφίσει την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Αυτό σημαίνει πως αύριο Τετάρτη 14/2 Ασημίνα, Όλγα, Ζωή και Μαρία θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Τα ποσοστά του Survivor

Η άφιξη των Τζέιμς Καφετζή και Σταυρούλας Χρυσαειδή, η απουσία του «MasterChef» από το πρόγραμμα της Κυριακής, έκαναν το «Survivor» να εμφανιστεί με ανεβασμένα ποσοστά τους πίνακες της Nielsen.

Έτσι, χθες, το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σημείωσε 21,5% στο σύνολο και 18,9% στους τηλεθεατές 18-54. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει η αποψινή αναμέτρηση, όπου το «Survivor» θα διασταυρώσει τα ξίφη του με τις επιτυχημένες σειρές και το ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Χθες, την ίδια ώρα με το «Survivor», η παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA «Famagusta» κατέγραψε 22,4% στο σύνολο και 15,7% στο δυναμικό κοινό.

Η σειρά «Σκαραβαίος» του ALPHA έκανε 9,7% και 9,2% αντίστοιχα, ενώ η κωμωδία του STAR «Στα σύνορα» 6,8% στο σύνολο και 7,7% στο δυναμικό κοινό.

Στη ζώνη των 20.00, η κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» του ALPHA κράτησε συντροφιά στο 13,6% του συνόλου και στο 14,6% του δυναμικού κοινού.

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», στον ΑΝΤ1, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, έκανε 15,4% στο σύνολο και 15,5% στους τηλεθεατές 18-54.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η πρωινή ζώνη της Κυριακής. Ο Νίκος Μάνεσης με το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έκανε 20,2% στο σύνολο και 17,5% στο δυναμικό κοινό. Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!», στο MEGA, σημείωσε 10% και 13,7% αντίστοιχα ενώ το «I Love Σου Κου» του ΑΝΤ1 8% και 8,5%.

Το «Γεια σου», με τη Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, έκανε 8,8% και 5,9% αντίστοιχα ενώ οι «Δεκατιανοί» -που προηγήθηκαν στο πρόγραμμα του Φαλήρου- 13,2% και 7,1%.