Survivor spoiler 13/5: Ο Παππάς αποκάλυψε αν επιστρέφει στο παιχνίδι

Survivor spoiler: Παππάς σε James – «Ο,τιδήποτε γίνει εδώ μένει εδώ»

Στην εκπομπή Love It μίλησε για πρώτη φορά ο Αλέξης Παππάς μετά την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης που κατέκτησε με το σπαθί του τον τίτλο του «κακού» μίλησε ανοιχτά για την κόντρα με τον James Καφετζή και το πώς ξεκίνησε, ανέφερε πως στόχος του ήταν να «διαλύσει» την τριάδα Νίκου, James και Άννας Μαρίας και παραδέχτηκε πως στη βόλτα με τον Chris Σταμούλη έφαγε και το απόλαυσε…

«Εγώ περίμενα ότι οι πιθανότητες να φύγω είναι απειροελάχιστες. Είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα σε προηγούμενες δηλώσεις μου που έλεγα πως “μέχρι το Πάσχα να δούμε ποιος θα πάει σπίτι για να φάει το αρνί”. Τελικά είμαι εγώ αυτός», είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς και αναφερόμενος στην… ηχητική αντίδραση του Κώστα Παπαδόπουλου κατά την αποχώρησή του είπε: «Θα τον ακούω στα όνειρά μου αυτόν τον ήχο. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους να ήθελαν να φύγω».

«Δεν ξέρω τι έγινε μόλις έφθασαν στις καλύβες. Σίγουρα θα έστησαν πάρτι για την αποχώρησή μου», συνέχισε και παραδέχτηκε: «Ήταν περισσότερο κίνητρο να φέρω τον James σε μια μονομαχία, παρά να φθάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο James από την εξίσωση ήταν σίγουρος ο τελικός, αν έφευγα εγώ τότε… Έφθασα τα πράγματα στην κορύφωση και έφυγα με ψηλά το κεφάλι. Το μήνυμα που πήρα με την αποχώρηση ήταν ότι παράγινε η τριβή ανάμεσα σε εμένα και τον James. Είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να πω και το όνομα του James».

Και εξήγησε: «Ο Νίκος Μπάρτζης, ο Κώστας και ο James είναι σίγουρα παιδιά που έχουν ακούσει την άποψη του Παππά, περισσότερο από την ειλικρινή άποψη του Παππά. Εγώ έχω έναν τρόπο να μεταφέρω την αλήθεια και να “κόβει τα γόνατα”. Το όνομά μου έπαιξε πολλές φορές και στο στόμα τους και στο μυαλό τους και στον ύπνο τους. Είμαι σίγουρος γ’ αυτό».

Ωστόσο, ο Αλέξης Παππάς παραδέχτηκε: «Πολλές φορές ήμουν πιο καυστικός. Πίστευα ότι όλα τα παιδιά γνώριζαν καλά τους κανόνες και πως αυτός που θα χάσει είναι αυτός που δεν θα έχει ψυχραιμία. Ο Παππάς ήταν πάντα ο παίκτης που ήταν ψύχραιμος. Περίμενα πάντα να κάνει κάποιος τη λάθος κίνηση, αν την έκανε θα τη χρησιμοποιούσα μετά εναντίον του».

Έτσι ξεκίνησε η κόντρα με τον James
Μιλώντας όμως, για την κόντρα με τον James ξεκαθάρισε: «Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος ζητούσε επίμονα σε ένα παιχνίδι να ζητήσουμε φάουλ. Ο James του είπε ότι δεν ήταν τίποτα κι εκείνος τα πήρε στο κρανίο και έριξε δυο – τρία χοντρά μπινελίκια. Αυτό με ενόχλησε γιατί ήταν η πρώτη μου εβδομάδα στους Μπλε. Του είπα ότι “επειδή δεν είμαι σε φάση να ακούω τα μπινελίκια σου, ας το αφήσουμε, ζήτα ένα συγγνώμη και όλα καλά”. Επιστρέψαμε στην παραλία και ο Νίκος ήταν σαν να του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Ένιωσε ότι υποτιμάται και άρχισε η διαμάχη. Είχαμε τον James που συμφωνούσε με τα λόγια μου και λίγο αργότερα ήταν 100% με τον Νίκο.

Τότε πιάνω τον Chris και του λέω “επειδή έχω ξενερώσει και πεινάω, δεν πάμε στο δάσος να δούμε τι έχει;”. Βρήκαμε φαγητό και το απολαύσαμε. Όταν επιστρέψαμε με γεμάτα στομάχια, ξέσπασε μεγάλος θυμός από τη μεριά του James».

Για τον διαπληκτισμό με σεκιούριτι είπε πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο, διότι θα τον είχαν αποβάλει και ανέφερε: «Μπήκε έντονα η επιθυμία μου να σπάσω την τριάδα».

Και προχώρησε σε μια ακόμη αποκάλυψη: «Στην αρχή της αντιπαράθεσής μας έπιασα τον James και του είπα “Κοίτα είσαι 10 χρόνια μικρότερός μου και δεν θέλω να νιώθεις τον Παππά ως τον μεγάλο αντίπαλο που σε μισεί θανατηφόρα. Ο,τιδήποτε γίνει εδώ μένει εδώ. Δεν το παίρνω μαζί μου κι αν φύγω ή φύγεις πρώτος, δεν σημαίνει ότι έχεις έναν αιώνιο εχθρό”. Μην τρελαθούμε κιόλας».

Η «διαχυτική» Ελευθερίου, ο Ηλίας, ο Τριαντάφυλλος και η τελική 4άδα
Για την Ελευθερία Ελευθερίου, αποκάλυψε πως δεν του είπε «τελείωσε τον James», ούτε άκουσε κάτι τέτοιο, ενώ για τις διαχυτικότητες της συμπαίκτριάς του ανέφερε πως ξεκαθαρίστηκε η κατάσταση ανάμεσά τους.

«Ο Ηλίας είναι ένα έξυπνο παιδί που χάνει εύκολα τον έλεγχο», είπε σχολιάζοντας του υπόλοιπους συμπαίκτες του και πρόσθεσε: «Αν χειριζόμουν μαριονέτες δεν θα με άφηναν να φύγω».

Για τον Τριαντάφυλλο ανέφερε: «Ο Τριαντάφυλλος είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις» και πρόσθεσε: «Έχει κουραστεί κι αυτός. Πιο πολύ θέλει να φύγει παρά να μείνει»

Τέλος, για την τελική τετράδα βλέπεις τους: Νίκο, Ηλία, Μαριαλένα και Σάκη.

Πηγή: znews.gr