Survivor spoiler σημερα 12/1: Αποχωρηση εκπληξη – Αυτός αποχωρεί

Survivor spoiler σημερα 12/1: Διάσημος ή Μαχητής; Κόκκινος ή μπλε; Αποχώρηση θα έχουμε απόψε…

Ποιος θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης;

Γιάννης Χατζηγεωργίου: Ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το Survivor

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την αποχώρηση από το Survivor έκανε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου στο πλατό του Νίκου Μουτσινά το απόγευμα της Τρίτης. Έτσι ξαφνικά, λοιπόν, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, ο νεαρός ηθοποιός εισέβαλε στο πλατό του.. τραγουδώντας!

Στη συνέχεια και στην κουβέντα που είχε με τον παρουσιαστή της εκπομπής, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου παραδέχθηκε πως «περίμενα ότι το ριάλιτι θα βγει μετά από δυόμιση μήνες. Μας περίμενε όμως, το είδα από την πρώτη μέρα και είπα στην ομάδα να χαλαρώσει».

«Ήταν ο μόνος τρόπος για να έρθουμε με την ομάδα μου σε εκπομπές, να φανούμε στην τηλεόραση και σε οτιδήποτε χρειάζεται για να δείξουμε τον σκοπό και το έργο μας. Ήταν ουσιαστικά ένας δίαυλος επικοινωνίας το Survivor. Σαν μια καλή σειρά» συμπλήρωσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Έβλεπες στους Μαχητές μια σύμπνοια και σε μας έβλεπες τέσσερα άτομα που έλεγες ότι ο καθένας είχε τα δικά του θέματα! Ειδικά ένα άτομο παραείχε τα δικά του θέματα».

«Αν μπορώ να πω ότι το Survivor έχει έναν δείκτη δυσκολίας, το 70% είναι ξεκάθαρα η ψυχολογία και οι παίκτες στο πως θα τους διαχειριστείς» τόνισε, επίσης με νόημα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Survivor: Ευθεία βολή της Αθηνάς στη Μυριέλλα

Από τη μία πανωλεθρία στην άλλη πηγαίνουν σε κάθε αγώνισμα οι Διάσημοι, οι οποίοι από τα έξι συνολικά αγωνίσματα που έχουν διεξαχθεί μέχρι σήμερα έχουν κερδίσει μόλις στο ένα.

Λογικό επομένως η ψυχολογία τους να έχει φτάσει στα τάρταρα με αποτέλεσμα οι καβγάδες να είναι πλέον καθημερινότητα στο team.

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας απόψε οι Κόκκινοι μπήκαν στην αρένα με μόνο έναν σκοπό να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν τη νίκη από τους Μπλε.

Οι Μαχητές ζορίστηκαν πολύ με αποκορύφωμα τη λιποθυμία του Σταμάτη Καλαφατά.

Σε έναν σκληρό στίβο μάχης οι Διάσημοι κατέθεσαν ψυχή και σώμα για να επιβληθούν στους αντίπαλους και το κατάφεραν.

Μία νίκη που σημαίνει πολλά για εκείνους από άποψης ηθικού καθώς οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν θα ήταν πάλι από την ομάδα τους.

Στην ψηφοφορία οι αιχμές δεν έλειψαν για άλλη μία φορά.

Ο Γιωρίκας Πηλιδης ξεσπάθωσε λέγοντας πως ναι μεν έχει καλές σχέσεις με τη Ναυσικά αλλά όσα έχει κάνει η Μυριέλλα την καθιστούν στα μάτια του απαράδεκτη. Απαράδεκτη τη χαρακτήρισε και η Αθηνά γιατί όλη την ώρα «ερωτοτροπεί».

Στον τάκο υποψήφιοι μαζί με τον Βαλάντη, τη Μυριέλλα Κουρεντή, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, την Ευρυδίκη Παπαδοπούλοου βγήκαν απόψε ο Σταμάτης Καλαφατάς, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Παρασκευή Σταματοπούλου.

Survivor spoiler σημερα 12/1: Αποχωρηση εκπληξη – Αυτός αποχωρεί

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει και υπό την προϋπόθεση πως δεν θα προκύψει πάλι κάποια έκτακτη οικειοθελής αποχώρηση, Ευριδίκη και Παρασκευή θα έχουν την… αγωνία μέχρι το τέλος, αφού μια εκ των δύο θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Κι αυτή που τελικά θα επιστρέψει, επαναλαμβάνουμε ξανά υπό την προϋπόθεση πως δεν θα έχουμε ξανά κάποια έκπληξη, θα είναι η Παρασκευή, κάτι που σημαίνει πως οι Μαχητές θα μείνουν κι αυτοί 11, οπότε θα έχουμε και την απόλυτη (ξανά) ισορροπία με τους Διάσημους.