Survivor spoiler σημερα 13/6: Αυτός αποχωρεί - Αυτή η ομάδα κερδίζει

Survivor spoiler σημερα 13/6: Αυτός αποχωρεί – Αυτή η ομάδα κερδίζει

Survivor spoiler σημερα 13/6: Ελληνοτουρκικό αγώνισμα και αποχώρηση σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης – Ποια ομάδα θα κερδίσει και ποιος θα φύγει

Άλλο ένα ομαδικό αγώνισμα αναμένεται να παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Κυριακής με την κόκκινη και την μπλε ομάδα από το ελληνικό και το τουρκικό Survivor να σμίγουν ξανά.

Όπως φαίνεται και στο Survivor trailer Έλληνες και Τούρκοι θα μονομαχήσουν στον στίβο μάχης για άλλο ένα επικό έπαθλο. Πρόκειται για ένα μοναδικό ταξίδι στις Μπαχάμες, όπως ακούγεται να λέει στο τρέιλερ ο Γιώργος Λιανός.

Survivor spoiler σημερα 13/6: Αυτή η ομάδα κερδίζει

Ο Ατζούν έχει τινάξει την μπάνκα της παραγωγής και προσπαθεί να κρατήσει την τηλεθέαση. Άγνωστο πώς θα εξελιχθεί το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ όσο περνούν οι μέρες από την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου. Ευτυχώς για τον Τούρκο τελείωσαν MasterChef και Άγριες Μέλισσες!

Ας μπούμε όμως στο… ψητό. Έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το ποια ομάδα κερδίζει στο Ελλάδα Τουρκία. Αυτές λένε μπλε, Ο καιρός στις Μπαχάμες είναι εκπληκτικός και οι Amigos εκτός απροόπτου θα τον απολαύσουν.

Survivor spoiler σημερα 13/6: Αυτός αποχωρεί 

Από τον Άγιο Δομίνικο δεν θα αποχωρήσει η Ελένη Χαμπέρη όπως γράφτηκε σε αρκετά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο, αλλά η Καρολίνα.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες του Dokari.gr, η Μαριαλένα βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού, με την Ελένη Χαμπέρη να είναι δεύτερη και την Καρολίνα στην τελευταία θέση.

Έτσι τα πράγματα δυσκολεύουν για τους «Amigos» που βλέπουν να φεύγει μέλος της ομάδας τους και αν αναλογιστούμε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό και πως η Μαριαλένα βρέθηκε στην κορυφή ανάμεσα στις γυναίκες, οι επόμενες ψηφοφορίες για τους παίκτες της μπλε ομάδας θα είναι δύσκολες…

Ακόμα μία ανατροπή στο παιχνίδι – Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός

Αλλαγή στην… αλλαγή στο ριάλιτι επιβίωσης – Τι είπε ο παρουσιαστής τους παίκτες

Οι εκπλήξεις στους παίκτες αλλά και στους τηλεθεατές του Survivor, συνεχίζονται.

Στο χθεσινό (8/6) επεισόδιο του Survivor, ο Ηλίας Μπόγδανος ως κάτοχος της τρίτης ατομικής ασυλίας, ψήφισε τη Μαριαλένα και έτσι η τριάδα των υποψηφίων έκλεισε.

Μαζί με την Καρολίνα και την Ελένη, τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, όμως δεν θα δούμε ποια θα αποχωρήσει απόψε, όπως γινόταν κάθε Τετάρτη από την αρχή του ριάλιτι.

Ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες και τους τηλεθεατές, πως η αποχώρηση πλέον θα γίνεται κάθε Κυριακή, ενώ απόψε δεν θα προβληθεί επεισόδιο, όπως σας είχαμε ενημερώσει.

«Να ενημερώσω και εσάς και τους τηλεθεατές, ότι επειδή πλέον με το νέο σύστημα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας και μία αποχώρηση, θα υπάρξει μια αλλαγή. Η αποχώρηση δεν θα γίνει Τετάρτη, δεν θα έχουμε επεισόδιο. Η αποχώρηση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή. Πλέον, οι λίγες αποχωρήσεις που έχουν απομείνει, θα γίνονται κάθε Κυριακή», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.