Survivor Spoiler σημερα 6/6: Αυτός κερδίζει την ατομική ασυλία σήμερα

Survivor Spoiler σημερα 6/6: Αυτός κερδίζει την ατομική ασυλία σήμερα

Survivor Spoiler σημερα 6/6: Aπό σήμερα και όσον αφορά και τη Δευτέρα και την Τρίτη, οι παίκτες θα πρέπει να αγωνίζονται ατομικά για τρεις ασυλίες.

Το αγώνισμα σήμερα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

Survivor Spoiler: Το… πονηρό κόλπο του Σάκη με τον Τριαντάφυλλο για να πάρει το έπαθλο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα athensmagazine.gr, ο Σάκης, όλο αυτό τον καιρό, έχει καταφέρει παράλληλα να διώξει αρκετούς δυνατούς παίκτες, όπως ο Τζέιμς Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και άλλοι. Μια αρκετά δύσκολη περίπτωση, όμως, ήταν και ο Τριαντάφυλλος, με τον τερματοφύλακα και επιχειρηματία να πρέπει να βρει έναν τρόπο, για να… βγει ο τραγουδιστής από τη μέση.

Στην περίπτωση αυτή, λοιπόν, ο Σάκης επέδειξε υπομονή και πλησίασε τον «Ντάφυ», καταφέρνοντας έτσι να κερδίσει πόντους. Μια κίνησή του, όμως, έδειξε και το πώς ήθελε να τον αφήσει εκτός παιχνιδιού.

Όταν κέρδισε την ατομική ασυλία, συγκεκριμένα, ο Σάκης αποφάσισε να δώσει ως υποψήφια την Καρολίνα, μια παίκτρια δυνατή αγωνιστικά, που έδειξε πως έχει κοινό. Δεν έδωσε, δηλαδή, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, όπως ίσως αναμενόταν, με την κίνησή του αυτή να στέφεται από επιτυχία, καθώς ο Τριαντάφυλλος, ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες, αποτέλεσε παρελθόν και του άφησε τη δουλειά μαζί… με τους φίλους του, που τον υποστήριζαν τόσο καιρό.

Survivor Spoiler σημερα 6/6: Αυτός κερδίζει την ατομική ασυλία σήμερα

Ο Τριαντάφυλλος είναι πλέον εκτός παιχνιδιού και οι παίκτες αντέδρασαν διαφορετικά…

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι συντετριμμένοι με αυτή την εξέλιξη και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Πολλές αλλαγές και ανατροπές για τους παίκτες επιφυλάσσει το σημερινό επεισόδιο του Survivor!

Aπό σήμερα και όσον αφορά και τη Δευτέρα και την Τρίτη, οι παίκτες θα πρέπει να αγωνίζονται ατομικά για τρεις ασυλίες. Ο κάθε παίκτης θα μπορεί να διεκδικήσει και να πάρει και τις τρεις και μάλιστα αυτός είναι που θα επιλέγει πλέον τους υποψήφιους κάθε εβδομάδας.

Το αγώνισμα σήμερα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

Οι παίκτες θα μπουν σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, που θα έχει ταχύτητα, δύναμη και αντοχή, όπου θα πρέπει να τα δώσουν όλα αν θέλουν να μη βγουν στον τάκο.

Πάμε τώρα στο spoiler του Survivor.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης Κατσούλης είναι αυτός που κερδίζει το ατομικό παιχνίδι και φυσικά την ασυλία.