Survivor spoiler σημερα 7/6: Ποιος παίκτης κερδίζει απόψε;

Survivor spoiler σημερα 7/6: Ποιος παίκτης κερδίζει απόψε;

Survivor spoiler σημερα 7/6: Δυναμικά επέστρεψε το ριάλιτι επιβίωσης στις οθόνες μας. Ο Σάκης Κατσούλης ήταν ο νικητής της πρώτης ατομικής ασυλίας.

Απόψε, έχουμε το δεύτερο αγώνισμα. Ποιος θα τα καταφέρει;

Survivor spoiler σημερα 7/6: Μάχες χθες και καρφιά…

Έπειτα από μήνες προσπάθειας να εκτοπίσει τον Τριαντάφυλλο από τον Άγιο Δομίνικο φαίνεται πως η Καρολίνα τα κατάφερε και μιλώντας στο κιου δήλωσε δικαιωμένη για τους… αγώνες που έδωσε.

Στο μεταξύ, Σάκης και Μαριαλένα είναι απαρηγόρητοι που έφυγε το Νταφάκι τους από από την παραλία.

Ο τραγουδιστής αποχώρησε μετά από 11 φορές που είχε βρεθεί στον τάκο και οι δύο φίλοι του δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι αυτή τη φορά ο κόσμος δεν τον στήριξε. Μιλώντας για τις στιγμές που έζησαν μαζί του συγκινήθηκαν με τον Σάκη να ξεσπά σε λυγμούς:

«Για μένα μετά από σένα το μεγαλύτερο στήριγμά μου ήταν ο Τριαντάφυλλος γιατί έτσι είναι όταν είσαι φίλος με κάποιον, Τσακωνόμασταν, τον έβριζα και μαζευόταν σαν παιδάκι» είπε και κούρνιασε στην αγκαλιά της Μαριαλένας.

Survivor: Ποιος παίκτης κερδίζει απόψε;

Τα πάντα άλλαξαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ όσον αφορά τις ασυλίες και αυτή την Κυριακή την ασυλία κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης.

Μπορεί να μην ήταν ανεβασμένος ψυχολογικά μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου και τον διαπληκτισμό με τον Γιώργο Ασημακόπουλο όμως κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία.

VIRAL ΕΙΔΗΣΗ: Survivor: Ο Ασημακόπουλος έκραξε τον Τριαντάφυλλο και το Twitter τον «δίκασε»
Έτσι λοιπόν κέρδισε το δικαίωμα να υποδείξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση στο συμβούλιο.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, πλέον δεν θα υπάρχει κάλπη και ψηφοφορία!

«Πλέον είστε 8 άτομα και σε πολύ λίγο θα είστε 7. Θα μπούμε στην τελική ευθεία και αυτό σημαίνει πως το παιχνίδι αλλάζει. Έχω λοιπόν να σας ανακοινώσω ότι θα αγωνίζεστε ατομικά αλλά πλέον θα έχουμε και μονομαχίες στις ασυλίες ανάμεσα σε αγόρια και κορίτσια. Δηλαδή θα δούμε αγώνες ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα, Κόρο και Ελένη, Καρολίνα και Ηλία, Ντάφυ και Ελένη που έχετε και ένα προηγούμενο. Φυσικά αν παραμείνετε όλοι εσείς που ανέφερα.

Θα έχουμε τρεις αγώνες ασυλίας και τρία αντίστοιχα συμβούλια. Δεν θα ψηφίζετε όλοι αλλά δικαίωμα ψήφου θα έχει μόνο ο νικητής του αγώνα ασυλίας. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχουμε τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση», είχε πει ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος.

Να θυμίσουμε πως «Ίσως η δυσκολότερη μέρα μου στο παιχνίδι από τη μέρα που χωρίσαμε με τη Μαριαλένα στις ομάδες. Μου λείπει πάρα πολύ αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι πάρα πολύ φορτισμένος, με έχει πιάσει ένα παράπονο. Ξεκάθαρα για εμένα ήταν στο στήριγμά μου. Τσακωνόμασταν, τον έβριζα και έκανε σαν παιδάκι», ήταν μερικά από τα λόγια του Σάκη Κατσούλη για τον Τριαντάφυλλο.

Κέρδισε λοιπόν την ατομική ασυλία και είχε την ευκαιρία να πάει σε ένα beach party. Φυσικά όμως δεν πήγε μόνος του αλλά έπρεπε να επιλέγει άλλα 3 άτομα.

Ο Σάκης Κατσούλης πήρε μαζί του στο beach party φυσικά τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και επίσης τους: Γιώργο Κόρομι και Ηλία Μπόγδανο.

Survivor spoiler σημερα 7/6: Ποιος παίκτης κερδίζει απόψε;

Ας επιστρέψουμε στα αποψινά…

Που δεν είναι άλλα από το δεύτερο αγώνισμα για την ατομική ασυλία.

Χθες, όπως διαβάσατε, νικητής ήταν ο Σάκης.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς, ένας παίκτες μπορεί να κερδίσει ξανά.

Τι θα συμβεί απόψε;

Μεγάλο φαβορί είναι ο Ηλίας Μπόγδανος.

Σε λίγες ώρες θα επανέλθουμε με το οριστικό spoiler.