Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 21/4: Ποιος αποχωρεί απόψε

Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 21/4: «Πραγματικά δεν μπορώ να βλέπω τα παιδιά στεναχωρημένα. Για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγω», είπε ο Τριαντάφυλλος στους συμπαίκτες του.

Αποχώρηση απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης. Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει;

Η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε για ακόμα μια φορά σε αγώνισμα ασυλίας του Survivor και αυτό έφερε μεγάλη απογοήτευση και στεναχώρια στην παραλία, με την Καρολίνα να ξεσπάει σε κλάματα

«Πραγματικά δεν μπορώ να βλέπω τα παιδιά στεναχωρημένα. Για να δυναμώσει η ομάδα πρέπει να φύγω», είπε ο Τριαντάφυλλος στους συμπαίκτες του.

«Πολύ μελό για το τίποτα, για να μην τον ψηφίσει ο κόσμος», δήλωσε ο Ασημακόπουλος.

Την ίδια στιγμή η Μαριαλένα έκανε συζήτηση με τον Σάκη για το γεγονός ότι η μπλε ομάδα την αφήνει στο περιθώριο, ωστόσο η ίδια ξεκαθάρισε ότι αυτό δεν αλλάζει την απόφασή της να κάνει παρέα με τον ίδιο, τον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο.
Ο Κόρομι χαρακτήρισε «Δρακουμέλ» τον Αλέξη και «Ψιψινέλ» τον Ντάφυ και τόνισε ότι πιστεύει πως θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ο πρώτος γιατί βγάζει κακία.

Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 21/4: Η ψηφοφορία

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από την κόκκινη ομάδα να απαντήσει στο αν επηρεάζεται από τις εντάσεις, με την Καρολίνα και τον Γιώργο Ασημακόπουλο να το παραδέχονται.

«Αυτό που κρατάω από σήμερα είναι ότι πραγματικά πήγαμε σαν ομάδα. Το σερί δεν μου λέει κάτι. Αν κερδίσουμε αύριο θα είναι η ίδια χαρά και η ίδια πώρωση. Δεν κρατάω στατιστικά», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Αλέξης Παππάς ρώτησε τους συμπαίκτες του πριν από το αγώνισμα αν μπορεί να δώσει κάποιες κατευθύνσεις για το αγώνισμα και όλοι του είπαν ναι.

«Έκανα αυτή την ερώτηση στην καλύβα, γιατί είχα την αίσθηση ότι όσες φορές προσπάθησαν να πω τη γνώμη μου, σαν να μην μου έδιναν σημασία. Να μην εστίαζαν σε αυτό που έλεγα. Έλεγα ότι με το να μαζεύουμε τα σακίδια μπροστά μας δεν βοηθάει, το έλεγα από την αρχή και εγώ και ο Τριαντάφυλλος».

Ο παρουσιαστής ρώτησε να προπονούνται στην παραλία με τον Ντάφυ να παίρνει τον λόγο. «Εγώ είμαι μεγαλύτερος, είμαι καλός στους στόχους αλλά όχι στο run. Στεναχωριέμαι που τους βλέπω έτσι, την ομάδα την πονάω, την αγαπάω, είμαι ο τελευταίος που δεν έχω αλλάξει. Έχω μείνει κόκκινος. Την ομάδα και τα παιδιά τα αγαπάω και σαν μεγαλύτερος θέλω να βγω μπροστά. Για το καλό της ομάδας μου θα πρέπει να φύγω για να φέρει η ομάδα νίκες και να είναι χαρούμενη στα έπαθλα», είπε αρχικά.

Η κόκκινη ομάδα ψήφισε τον Αλέξη Παππά ως δεύτερο υποψήφιο και ο Σάκης υπέδειξε τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 21/4: Ποιος αποχωρεί απόψε

Μετά την ψηφοφορία και μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ο Τριαντάφυλλος πήρε ξανά τον λόγο.

«Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο να στηρίξει με όλο του το είναι τον Αλέξη και τον Γιώργο και όχι εμένα. Του το ζητάω. Με έχει ακούσει πολλές φορές. Θα ήθελα να μείνω αλλά επειδή αγαπάω την κόκκινη ομάδα και θέλω να είναι χαρούμενα τα παιδιά, πρέπει να φύγω εγώ. Δεν θέλω να γίνω η “Ανθή Σαλαγκούδη” και να διώχνω δυνατούς παίκτες.

Για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι γι αυτόν τον κόσμο που 7 φορές έστειλε το μήνυμα για μένα, μου έδωσε δύναμη να αντέξω 4 μήνες, που η οικογένειά μου μου έδινε δυο μέρες. Τα αφήνω όλα στα χέρια του κόσμου. Θέλω να βοηθάω τα παιδιά και δεν μπορώ. Είμαι ο πιο μεγάλος παίκτης. Θέλω να πηγαίνω γρήγορα και δεν είμαι τώρα λόγω ηλικίας. Με πονάει που δεν μπορώ να βοηθήσω. Θέλω να δυναμώσει η ομάδα και πρέπει να φύγω εγώ».

Ο Σάκης μίλησε για τον Τριαντάφυλλο με τα καλύτερα λόγια. «Είναι ένα μεγάλο παιδί. Δείχνει ένα μεγαλείο ψυχής και πραγματικά αγαπάει όλα τα παιδιά, αφήνοντας πίσω τα πάντα».

Συγκίνηση ένιωσε και ο Τζέιμς ο οποίος ωστόσο δεν πίστεψε ότι θέλει να φύγει ο Ντάφυ. «Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ο Τριαντάφυλλος, η κόκκινη ομάδα θα γίνει πιο δυνατή αν φύγει ο Αλέξης».

Survivor spoiler σήμερα αποχώρηση 21/4: Ποιος αποχωρεί απόψε

Τριαντάφυλλος, Αλέξης Παππάς και Γιώργος Ασημακόπουλος, τέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού. Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να ζήτησε από το κοινό να μην τον στηρίξει αυτή τη φορά ώστε να αποχωρήσει, όμως φαίνεται πως θα παραμείνει στο Survivor.

Αυτό δείχνουν διαδικτυακές ψηφοφορίες, όπως αυτή του Quizchef.gr, καθώς είναι δεύτερος σε ψήφους ανάμεσα στους συμπαίκτες του. Πρώτος και με τεράστια διαφορά, είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, που φαίνεται πως έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Έτσι το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση μοιάζει να είναι ο Αλέξης Παππάς. Όπως θα δείτε και στην παραπάνω ψηφοφορία, είναι τελευταίος σε ψήφους και μάλιστα η διαφορά με τους άλλους δύο υποψήφιους, είναι μεγάλη.

Βέβαια δεν μιλάμε για επιβεβαιωμένο spoiler αλλά για μία διαδικτυακή ψηφοφορία. Η ουσία όμως είναι πως αυτές πέφτουν πάντα σχεδόν μέσα, όποτε βάσει αυτού, ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο.