Survivor Spoiler σημερα: Εκπληξη! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά

Survivor Spoiler σημερα: Εκπληξη! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά

Survivor Spoiler σημερα: Yποψήφιες προς αποχώρηση έχουν αναδειχθεί οι Καρολίνα Καλύβα, Ελένη Χαμπέρη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τα spoilers για την ώρα δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή, καθώς υπάρχει μια… σύγχυση σχετικά με την παίκτρια που θα αποχωρήσει.

Μια διαφορετική ημέρα πέρασαν οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης αφού συμμετείχαν σε ένα ζωντανό κουίζ στο Instagram μαζί με τους Τούρκους παίκτες. Την Κυριακή (13.06) η αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο.

Οι παίκτες του Survivor άφησαν πίσω τους για λίγο τις διαμάχες και την αντιπαλότητα, που πλέον είναι στην ημερήσια διάταξη του παιχνιδιού από όταν έγινε ατομικό, και απόλαυσαν ένα διαφορετικό παιχνίδι με ένα τεράστιο έπαθλο!

Όπως είχε ενημερώσει ο Γιώργος Λιανός, το απόγευμα της Τετάρτης (09.06) διεξήχθη ένα διαφορετικό κουίζ ανάμεσα στους παίκτες του ελληνικού Survivor και τους παίκτες του τουρκικού. Το παιχνίδι μεταδόθηκε Live από το Instagram του Έλληνα παρουσιαστή αλλά και από αυτό του Τούρκου παρουσιαστή, Ατζούν Ιλιτζαλί.

Το κουίζ περιλάμβανε δέκα ερωτήσεις, με τον Ατζούν να ανακοινώνει πως το έπαθλο ήταν μια δωροεπιταγή 15.000 ευρώ από πολύ γνωστή εταιρία. Οι Έλληνες παίκτες αποδείχθηκαν αρκετά «διαβασμένοι» στο εν λόγω κουίζ, αφού έφτασαν να προηγηθούν 5-1 και εξασφάλισαν τη νίκη, ξεσπώντας σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Αυτό, ωστόσο, που έχει ιντριγκάρει ήδη τους τηλεθεατές του Survivor είναι η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού. «Έρχεται αγώνας μεταξύ των Ελλήνων και των Τούρκων την Κυριακή που θα κάνει χαμό», είπε ο παρουσιαστής και άφησε… υποσχέσεις τόσο για το θέαμα όσο και για το έπαθλο που θα απολαύσουν οι νικητές.

Survivor Spoiler σημερα: Εκπληξη! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί τελικά

Πέρα από αυτό, βέβαια, το ενδιαφέρον στο επεισόδιο της Κυριακής θα στραφεί στην αποχώρηση από το Survivor. Μετά από όλα όσα έχουν προηγηθεί αυτή την εβδομάδα, υποψήφιες προς αποχώρηση έχουν αναδειχθεί οι Καρολίνα Καλύβα, Ελένη Χαμπέρη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Τα spoilers για την ώρα δεν είναι ιδιαίτερα ακριβή, καθώς υπάρχει μια… σύγχυση σχετικά με την παίκτρια που θα αποχωρήσει.

Υπάρχει μια πληροφορία για δεδομένη αποχώρηση της Ελένης Χαμπέρη, όμως, την ίδια στιγμή στα περισσότερα polls που διεξάγονται ως φαβορί για να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο παρουσιάζεται η Καρολίνα Καλύβα.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη φαίνεται ασφαλής για την ώρα, γεγονός που σίγουρα θα κάνει και τον Σάκη Κατσούλη να αισθανθεί καλύτερα αφού οι τους αποτελούν το… ζευγάρι του φετινού Survivor.

-Ad-