Survivor Spoiler τελικος 4/7: Ποιος αποχωρεί και ποιοι συνεχίζουν

Survivor Spoiler τελικος 4/7: Ποιος αποχωρεί και ποιοι συνεχίζουν

Survivor Spoiler τελικος 4/7: Πλησιάζει στο τέλος το ριάλιτι επιβιώσης – Τι θα συμβεί στον ημιτελικό και ποιος θα αποχωρήσει

Ο Γιώργος Λιανός αναμένεται να υποδεχτεί απόψε στο ανοιχτό θέατρο του Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, τους τέσσερις φιναλίστ του φετινού ημιτελικού.

Τα γυρίσματα του Survivor στον Άγιο Δομίνικο, ολοκληρώθηκαν και οι παίχτες βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα τις τελευταίε ημέρες, σε μία βίλα ανάμεσα στην Ανάβυσσο και τα Καλύβια, με θέα τη θάλασσα, σε μια πολύ ήσυχη τοποθεσία.

Την Παρασκευή, ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κορόμι, συναντήθηκαν με τις οικογένειές τους μετά από σχεδόν 7 μήνες που είχαν να τους ανταμώσουν.

Survivor Spoiler τελικος 4/7: Τι θα δούμε απόψε

Μετά από εξίμιση μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, το ταξίδι του Survivor τελειώνει.

Απόψε το βράδυ, αναμένεται να δούμε ξανά, μαζί με τους παίκτες, τις πιο συγκινητικές στιγμές της διαδρομής τους, τις δυσκολίες, τις χαρές, τις επιτυχίες και τα μεγάλα έπαθλα.

Νότα χαράς και διασκέδασης θα δώσουν η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Πάνος Καλίδης και ο Τριαντάφυλλος οι οποίοι θα μας διασκεδάσουν, με τα τραγούδια τους.

Ωστόσο, δύο άτομα θα πάρουν το εισιτήριο από τον ημιτελικό, οι οποίοι θα αναμετρηθούν στον μεγάλο τελικό της Δευτέρας, που θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό θέατρο του Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι.

Αυτός είναι το μεγάλο φαβορί
Το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, σύμφωνα με τα στοιχήματα, είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού τηλεπαιχνδιού, με 72,2% ποσοστό επιτυχίας στα αγωνίσματα, με 223 νίκες και 86 ήττες σε 309 αγώνες.

Ο Σάκης Κατσούλης, ο αρχηγός της Κόκκινης ομάδας, είναι ο άνθρωπος, ο οποίος τόλμησε φέτος να βάλει το όνομά του με αξιώσεις δίπλα σε εκείνο του Γιώργου Αγγελόπουλου, στη συζήτηση για τον καλύτερο παίκτη στην ιστορία του ελληνικού Survivor.

Ο Ευβοιώτης έχει καλύτερα στατιστικά και από τον Ντάνο, ο οποίος τη χρονιά που βρέθηκε στο Survivor είχε 60,8% ποσοστό επιτυχίας, με 183 νίκες και 118 ήττες σε 301 αγώνες.

Kεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, όπου από την πρώτη μέρα εντυπωσιάζει με τις αγωνιστικές του επιδόσεις και κερδίζει συνεχώς πόντους στη μάχη για την τελική επικράτηση. «Παίκτης με αξίες, αξιοπρέπεια, αυτοσυγκράτηση και ήθος» όπως τον χαρακτηρίζουν όσοι τον γνωρίζουν καλά..

Survivor Spoiler τελικος 4/7: Ποιος αποχωρεί και ποιοι συνεχίζουν

Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κορόμι. Σύμφωνα με το dokari.gr, η Μαριαλένα είναι η παίκτρια που απολαμβάνει της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού και έτσι ο Κόρο θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς όπως γνωρίζουμε το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί ζωντανά στον ημιτελικό και οι fans του Κόρο έχουν ακόμα ώρες μπροστά τους για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα.

Προς το παρόν όμως, ο 33χρονος επιχειρηματίας φαίνεται να είναι εκείνος που θα βρεθεί εκτός τριάδας. Έχουμε ακόμα μερικές ώρες για να δούμε αν θα καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος του αποτέλεσμα.