survivor spoiler τελικός 6/7: Ανατροπή! Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα;

survivor spoiler τελικός 6/7: Η ψηφοφορία συνεχίζεται, ποια τα τελευταία προγνωστικά για τον παίκτη που κερδίζει στον τελικό του φετινού κύκλου!

Σε λίγες ώρες… τέλος! Ποιος παίκτης θα είναι εκείνος που θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο;

Survivor: Αυτή είναι η δυάδα του τελικού

Στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor υποδέχθηκε, τη νύχτα της Τρίτης, ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός τόσο όλους τους παίκτες όσο και το τηλεοπτικό κοινό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Τον πρώτο λόγο βεβαίως είχαν οι τέσσερις φιναλίστ που ήταν ο Άρης Σοϊλέδης, ο Στάθης Σχίζας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου.

Οι δύο κυρίες της τετράδας, μάλιστα, έμελλε να δώσουν στο ξεκίνημα της ζωντανής μετάδοσης την δική τους ύστατη μάχη προκειμένου οι τηλεθεατές να δώσουν σε μια εκ των δύο το τρίτο «χρυσό» εισιτήριο στη διαδρομή προς τον μεγάλο τελικό του Survivor.

Και το τηλεοπτικό κοινό «μίλησε» για μια ακόμα φορά στο Survivor! Σύμφωνα με την απόφαση του , λοιπόν, την οποία και ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, το τρίτο εισιτήριο προς τον μεγάλο τελικό του Survivor πήρε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για να μπει στη νέα μονομαχία με τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη.

Στη συνέχεια της βραδιάς, λοιπόν, οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και πάλι προκειμένου οι τηλεθεατές να δώσουν την θετική τους ψήφο στους δύο εκείνους παίκτες που θα ήθελαν να δουν μια μέρα αργότερα στον μεγάλο τελικό του Survivor.

Κάτι για το οποίο θα ενημέρωνε ο Γιώργος Λιανός τους πάντες στο κλείσιμο της βραδιάς.

Και η μεγάλη στιγμή έφτασε! Εκείνη κατά την οποία ο παρουσιαστής του Survivor έπρεπε να «δώσει» τα δυο ονόματα που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο στο ριάλιτι επιβίωσης.

Στον μεγάλο τελικό του Survivor, το βράδυ της Τετάρτης, θα μονομαχήσουν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Στάθης Σχίζας για το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

survivor spoiler τελικός 6/7: Ανατροπή! Ποιος παίκτης κερδίζει σήμερα;

Για μια ακόμη φορά ο Στάθης αποδεικνύεται πολύ… σκληρός για να τεθεί εκτός Survivor και φαίνεται, σύμφωνα με τα έως τώρα προγνωστικά που έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε, να είναι σε θέση να ολοκληρώσει την απόλυτη αυτή ανατροπή.

Ο Στάθης Σχίζας, λοιπόν, όπως εκτιμά η ιστοσελίδα dokari.gr, θα είναι την Τετάρτη ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, αφήνοντας στη δεύτερη θέση το μεγάλο φαβορί για πολλούς, τον Αρη Σοϊλέδη.

Υπενθυμίζουμε, πως οι τηλεοπτικές κάλπες για να ψηφίσει το τηλεοπτικό κοινό τον παίκτη που θέλει να κατακτήσει το φετινό Survivor, θα ανοίξουν με την έναρξη του τελικού, στις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης.

Survivor: Γκρεμίστηκε το πλατό με την είσοδο των φιναλίστ – Ηχηρές οι απουσίες

Στον μεγάλο ημιτελικό του Survivor καλωσόρισε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Λιανός το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το live επεισόδιο που μεταδόθηκε από το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης πήρε την θέση του επικράτησε πανδαιμόνιο το οποίο και ήρθε να διαδεχθεί η είσοδος των τεσσάρων φιναλίστ. Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Στάθη Σχίζα και την Θωμαϊδα Εμμανουλίδου. Τότε ήταν που, μεταφορικά ευτυχώς, γκρεμίστηκε το θέατρο!

Οι δύο κυρίες ωστόσο, δηλαδή η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαϊδα Εμμανουλίδου, έμελλε να δώσουν την ύστατη μάχη για να κερδίσουν την θετική ψήφο του κοινού και να βρεθούν στον επερχόμενο τελικό του Survivor.

Και ενώ εκεί βρίσκονταν όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το φετινό Survivor δεν θα μπορούσαν να μην υπάρχουν και φέτος ορισμένες… ηχηρές απουσίες.

Όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Λιανός, από τον μεγάλο τελικό απουσίαζαν ο Άγγελος Πούλης, ο Βαλάντης και η Ελισάβετ Σπανού για προσωπικούς τους λόγους.

Και ο μεγάλος ημιτελικός του Survivor είναι γεγονός…