Survivor spoiler 1/5: «Σοκ με το "αντίο" του Τριαντάφυλλου»! Όλη η αλήθεια

Survivor spoiler: Φεύγει ο Τριαντάφυλλος;

Survivor spoiler 1/5: Τι συμβαίνει στα αλήθεια με τον Τριαντάφυλλο. Ζήτησε να φύγει; Ποια η αλήθεια για τον τραγουδιστή!

Ο Τριαντάφυλλος γλίτωσε από άλλη μία ψηφοφορία αποχώρησης στο Survivor και σύμφωνα με φήμες, που κυκλοφόρησαν έπαθε κρίση πανικού στην παραλία και άρχισε να φωνάζει ότι θέλει να φύγει!

Όπως ανέφεραν διάφορες ιστοσελίδες ο Ντάφυ ζήτησε από την παραγωγή να τον αφήσει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στο σπίτι του στην Ελλάδα για να βρίσκεται με την οικογένεια του και μάλιστα αυτό να γίνει άμεσα λόγω του Πάσχα.

Κάτι, που όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ΔΕΝ ισχύει! Ναι μεν, ο Τριαντάφυλλος αγαπά την Εκκλησία, έχει βαθιά πίστη και κάθε χρόνο περνάει τις ημέρες του Πάσχα με την οικογένεια του στο εξοχικό που έχει στο Πόρτο Ράφτη αλλά σε αυτή τη φάση δεν είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ από τη στιγμή κιόλας, που το κοινό του δείχνει με τόσο ξεκάθαρο τρόπο τη συμπάθειά του.

Πέρα όμως από τις προθέσεις του ίδιου, δεν αποφασίζει μόνος του για το Survivor. Η παραγωγή είναι αυτή, που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και δεν θα άφηνε έτσι εύκολα τον πιο δημοφιλή παίκτη να αποχωρήσει. Δεν ρισκάρεις έτσι με την τηλεθέαση.

Αν αποχωρούσε οικειοθελώς ο Τριαντάφυλλος θα έπρεπε να υποστεί και κούρεμα της τάξης του 50% από όλα όσα έχει κερδίσει από το ριάλιτι επιβίωσης στους πέντε μήνες που βρίσκεται στο νησί.

Για την ιστορία ο ίδιος ο Ντάφυ έχει κερδίσει περισσότερα απο 95.000 ευρώ, καθαρά! Δεν αφήνει εύκολα τα μισά και φεύγεις… Και ο Ντάφυ συνεχίζει ακάθεκτος!

Survivor spoiler 1/5: Δείτε πόσα χρήματα κέρδισε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Παρελθόν από το Survivor αποτελεί ο Κώστας Παπαδόπουλος από το βράδυ της Τετάρτης (28/4).

Ο ζαχαροπλάστης δεν κατάφερε αυτή τη φορά να κερδίσει τη στήριξη του κόσμου και κόντρα στους Τριαντάφυλλο, Τζέιμς και Γιώργο Ασημακόπουλο, βγήκε ηττημένος.

Από την αρχή του Survivor, γνωρίζαμε πως οι μαχητές αμείβονται με 1.000 ευρώ τη βδομάδα, εκτός από τον Σάκη Κατσούλη που είχε άλλη συμφωνία. Έτσι με απλά μαθηματικά, ο αφού ο 37χρονος παρέμεινε 18 βδομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης, βγήκε κερδισμένος κατά 18.000 ευρώ!

Καθόλου άσχημα έτσι;

Πληροφορίες: dokari.gr, sportime.gr