Survivor spoiler: Τον βλέπει εξειδικευμένος γιατρός - Σε σοβαρή κατάσταση ο Μπάρτζης

Survivor spoiler: Τον βλέπει εξειδικευμένος γιατρός – Σε σοβαρή κατάσταση ο Μπάρτζης

Survivor spoiler: Στο νοσοκομείο παραμένει ο Νίκος Μπάρτζης λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει με το γόνατό του και όπως όλα δείχνουν τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά για τον παίκτη της μπλε ομάδας.

Ο Νίκος που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά και την οικειοθελή αποχώρηση του καλού του φίλου και συμπαίκτη στο Survivor, James Καφετζή, παραμένει στο νοσοκομείο -όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός- και όλοι αναμένουν τη γνωμάτευση του γιατρού για το αν θα φύγει ή όχι από το ριάλιτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», στον Άγιο Δομίνικο έχει έρθει ένας εξειδικευμένος γιατρός για να εξετάσει τον Νίκο Μπάρτζη και την πορεία της υγείας του. «Σήμερα το βράδυ θα γυριστεί το επεισόδιο της Κυριακής. Έχει έρθει ένας εξειδικευμένος γιατρός από την Αμερική -τον έχει φέρει ο Αντζούν- για να εξετάσει τον Νίκο Μπάρτζη. Ο Μπάρτζης επειδή έπαιζε ποδόσφαιρο είχε θέμα με τις επιγονατίδες και τους μηνίσκους του και τα έχει χτυπήσει και τα δυο», είπε η δημοσιογράφος.

Survivor spoiler: Σε σοβαρή κατάσταση ο Μπάρτζης

Και συμπλήρωσε πως ακόμη δεν έχει υπάρξει εξέλιξη, αλλά αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει: «Αν με ρωτάτε θεωρώ ότι θα αποχωρήσει. Δεν έχει καλή ψυχολογία, είναι καταβεβλημένος», αναφέρει το ρεπορτάζ. Την ίδια στιγμή η παραγωγή διαψεύδει το σενάριο να μπουν νέοι παίκτες και αναμένεται το παιχνίδι να γίνει πιο γρήγορα ατομικό.

Λίγο νωρίτερα και η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day ανέφερε ότι η κατάσταση του παίκτη της μπλε ομάδας είναι σοβαρή. «Η μαγνητική έδειξε έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο του και οι πληροφορίες λένε ότι φεύγει από το ριάλιτι επιβίωσης. Ωστόσο, αν ο Νίκος Μπάρτζης αποφασίσει τελικά να αποχωρήσει, δεν θα υπάρξει επιστροφή άλλου παίκτη στο Survivor, αλλά ούτε και νέα αποχώρηση».

Survivor spoiler 13/5: Ο Παππάς αποκάλυψε αν επιστρέφει στο παιχνίδι

Survivor spoiler 13/5: Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί μέσα από το Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή ο ηθοποιός διαψεύδει κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη είδηση.

Μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή έντονες ήταν οι φήμες ότι στο Survivor επιστρέφει ο Αλέξης Παππάς.

Κάτι τέτοιο ωστόσο φαίνεται να ανήκει μόνο στη σφαίρα της φαντασίας. Όπως αποκάλυψε σήμερα το πρωί μέσα από το Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή ο ηθοποιός διαψεύδει κατηγορηματικά τη συγκεκριμένη είδηση.

«Κυκλοφορεί από χθες μια φήμη που θέλει τον Αλέξη Παππά να επιστρέφει στο Survivor λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Τζέιμς Καφετζής. Δεν ισχύει αυτό, ο Δημήτρης Βραχάμης που τον ξέρει και επικοινώνησε μαζί του μας είπε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι του το διέψευσε κατηγορηματικά» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Survivor spoiler 13/5: Νέα «βόμβα»

Στεναχωρημένος με το γεγονός ότι η κόκκινη ομάδα ηττήθηκε στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor ήταν ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος για ακόμα μια φορά δεν αγωνίστηκε και με αυτόν τον τρόπο οι συμπαίκτες του έπαιρναν το ένα φάουλ μετά το άλλο.

«Έχω βαρεθεί να κάνω κακό στην ομάδα μου. Δεν το δέχομαι, θα ήθελα να ζητήσω από την παραγωγή να αποχωρήσει κι εγώ όπως ο Τζέιμς. Έχω φτάσει μέχρι το τέρμα, πονάω πάρα πολύ. Δεν θέλω να βλέπω τον Ηλία να τρέχει για τα δικά μου φάουλ», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος μπροστά στον Γιώργο Λιανό.

«Είναι επιπόλαια απόφαση. Να πάμε στην καλύβα να ηρεμήσουμε και να αποφασίσεις ότι θες», είπε η Καρολίνα.

«Δεν τα παρατάμε, είμαστε εδώ για όλους. Κάναμε μια ήττα, είμαστε στην ένταση. Θέλω μόνο θετική σκέψη. Πάμε να ηρεμήσουμε, είμαστε εδώ οικογένεια τώρα. Δεν τα παρατάμε είμαστε εδώ ενωμένοι», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο Γιώργος Λιανός ζήτησε ηρεμία και έδωσε στον Κόρομι τον λόγο, με τον Ντάφυ να κουτσομπολεύει στον Ασημακόπουλο ότι η παραμονή του οφείλεται στην αποχώρηση του Τζέιμς.

Το συγκεκριμένο γεγονός εξόργισε τον Κόρομι ο οποίος άρχισε να φωνάζει: «Να μιλήσω λίγο, σεβάσου. Δεν μπορείς να σεβαστείς. Σεβάσου ότι είμαστε χάλια, εσύ κάθεσαι τόση ώρα».

Ο Τριαντάφυλλος του απάντησε: «Κάνε ένα σταυρό και πες ευχαριστώ που έμεινες».

Στη συνέχεια η κουβέντα μεταφέρθηκε στην παραλία, με τους παίκτες να αναφέρουν στον Τριαντάφυλλο ότι τους πλήγωσε αυτή η κουβέντα του περί αποχώρησης. Μάλιστα ο τραγουδιστής τα έβαλε και με τον Ασημακόπουλο που τραυματίστηκε, με τον δεύτερο να τον συγκρίνει με την Ανθή Σαλαγκούση.

«Ο Ντάφυ είναι η μετενσάρκωσή της. Απλά εκείνη προσπαθούσε περισσότερο», δήλωσε ο Ασημακό.

Το Twitter «σουτάρει» τον Τριαντάφυλλο
Οι fans του reality δεν αντέχουν άλλο με τον τραγουδιστή και ζητούν άμεσα την αποχώρησή του.