survivor spoiler: Βόμβα! Διπλή Αποχωρηση έκπληξη άλλαξε τα δεδομένα

survivor spoiler: Τεράστιες βόμβες και ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης. Η αποχωρηση χθες, αλλά και ακόμη μία που… έρχεται!

Μπορεί να πλησιάζουμε στους τελευταίες μήνες προβολής, παρόλα αυτά οι εκπλήξεις συνεχίζονται!

Σοφιάννα Αβραμάκη: «Ακούγεται ότι εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης φεύγαμε μαζί στη ζούγκλα»

Την πρώτη της συνέντευξη σε ελληνικό έδαφος έδωσε η Σοφιάννα Αβραμάκη, μετά την αποχώρησή της από το Survivor. Η πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και βέβαια, ο Άρης Σοίλέδης και η Μαρία Αντωνά δεν άργησαν να μπουν στην κουβέντα της με τον Νίκο Μουτσινά.

«Με την Μαρία Αντωνά επικοινώνησα πολύ νωρίς, με το που βγήκα από το Survivor. Γιατί ήξερα τι έχει ακουστεί για μένα και τον Άρη, είδα κάποιες συνεντεύξεις συμπαικτών μου. Ακούγεται ότι εγώ και ο Άρης Σοϊλέδης φεύγαμε μαζί στη ζούγκλα και έχουν δει πράγματα και έχουν καταλάβει… Εγώ δεν είχα καταλάβει πόση έκταση είχε πάρει το όλο θέμα», είπε η Σοφιάννα Αβραμάκη.

survivor spoiler: Απαρηγόρητος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor είναι για μια ακόμη φορά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος όμως δυσκολεύεται να διαχειριστεί αυτή την προοπτική όπως παρακολουθήσαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης.

Σε αυτό, λοιπόν, ο γνωστός make up artist και παίκτης της μπλε ομάδας του Survivor δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη συναισθηματική του φόρτιση και απομονώθηκε από τους συμπαίκτες του. Όταν, όμως, ο Γιώργος Ταλάντσεβ και η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου τον πλησίασαν, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέσπασε σε δάκρυα.

«Ξύπνησα πολύ συγκινημένος σήμερα χωρίς να ξέρω τον λόγο. Ίσως να είναι ο τελευταίος μου αγώνας, δεν είναι ότι με ενόχλησε κάτι ιδιαίτερο. Ίσως είναι η τελευταία μου μέρα στο παιχνίδι. Απλά στην αρχή δεν με ένοιαζε τόσο γιατί ήταν η αρχή αλλά τώρα έχω δεθεί με πάρα πολλά πράγματα. Μπορεί να με ενοχλεί ότι μου λείπει η μάνα μου, μου λείπουν οι φίλοι μου, μου λείπουν οι συνεργάτες μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ προς τους δυο παίκτες του Survivor.

survivor spoiler: Βόμβα! Διπλή Αποχωρηση έκπληξη άλλαξε τα δεδομένα

Πάμε όμως στα σπουδαία του ριάλιτι επιβίσως…

Το βράδυ της Τετάρτης στο επεισόδιο του Survivor είδαμε εντάσεις, δάκρυα και ανατροπές.

«Είστε σαν τις τριανταφυλλιές. Θέλω να καταλάβω πώς έχετε έρθει πιο κοντά», ακούγεται να λέει αρχικά ο Γιώργος Λιανός προς τους δύο παίχτες του Survivor με τη Βρησηίδα να απευθύνεται στον εμφανώς αμήχανο Σπύρο Μαρτίκα και να του λέει: «Μην με κοιτάς μίλα».

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρησε από το Survivor

Ψηφοφορία θρίλερ με τους τέσσερις υποψηφίους να χωρίζονται σε δύο γκρουπ και να δίνουν τις δύο διαφορετικές μάχες τους. Μια για την πρώτη θέση και μια για την αποφυγή της τελευταίας θέσης.

Η μάχη για την τελευταία θέση είναι αυτή που έκρινε και τον παίκτη είδαμε να αποχωρεί την Τετάρτη.

Ασημίνα, Εμμανουήλ, Ρουβάς και Σοϊλέδης έδωσαν τη δική τους μάχη για να συγκεντρώσουν τις περισσότερες θετικές ψήφους και να εξασφαλίσουν τη συνέχιση της παρουσίας τους στο Survivor. O παίκτης που αποχωρησε είναι ο Απόστολος Ρουβάς.

Η Οικειοθελής αποχώρηση που θα «διαλύσει» την κόκκινη ομάδα

Ωστόσο η κόκκινη ομάδα δέχεται την χαριστική βολή από τη Ναυσικά.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας έχει αποχωρήσει ήδη από το Survivor και έχει πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα. Η ίδια είπε στην παραγωγή ότι αποχωρεί για προσωπικούς λόγους που καθιστούν αναγκαία την έξοδό της από το ριάλιτι επιβίωσης.