Survivor Spoiler υποψηφιοι 11/5: Οριστικό! Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler υποψηφιοι 11/5: Οριστικό! Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor Spoiler υποψηφιοι 11/5: Το φαβορί για να παραμείνει στο Survivor μοιάζει να είναι ο «πρίγκιπας» και έτσι τα πάντα φαίνεται πως θα κριθούν ανάμεσα.

Τεταμένα ήταν τα νεύρα της μπλε ομάδας του Survivor και κυρίως της Μαριαλένας μετά την ήττα από την κόκκινη στο τελευταίο παιχνίδι, στο αγώνισμα ασυλίας.

Ο Σάκης και η Καρολίνα κέρδισαν τον Τζέιμς και τη Μαριαλένα και ξέσπασαν σε τρελούς πανηγυρισμούς, με την τελευταία να κάνει παράπονα ότι η κόκκινη ομάδα είναι εριστική.

«Η ομάδα σου είναι εριστική, λίγος σεβασμός. Εμείς δεν πανηγυρίζουμε αλλά σεβόμαστε», είπε χαρακτηριστικά στον Σάκη, ξεχνώντας τους δικούς της πανηγυρισμούς στο quiz.

Μετά τον αγώνα ατομικής ασυλίας, η Μαριαλένα παράτησε τα πράγματά της και έφυγε με τον Ντάφυ και τον Σάκη να την κυνηγούν από πίσω.

Survivor: Νέο καβγαδάκι ανάμεσα σε Σάκη και Μαριαλένα – Χαμός στην παραλία – «Σε εμένα δεν περνάνε αυτά» είπε ο Κόρομι

«Όταν κερδίζουμε πανηγυρίζουμε σαν ομάδα κι εσείς μας το χτυπάτε στην μούρη. Λίγο σεβασμός. Εγώ νιώθω ότι δεν με σέβεστε. Ξέρεις με πονάνε οι ήττες και μου βάζεις το μαχαίρι στην πληγή» φώναζε η Μαριαλένα και ο Σάκης της εξήγησε ότι δεν μπορεί να κρατήσει μια ολόκληρη ομάδα να μην πανηγυρίσει.

«Εγώ όταν κερδίζω βάζω το κεφάλι κάτω, πανηγυρίζω με την ομάδα μου και έρχομαι και σας αγκαλιάζω», φώναζε η Μαριαλένα που ξεκαθάρισε πως δεν έχει νεύρα με τον Σάκη.

«Εδώ περνάμε όλοι δύσκολα, είμαστε δύο ομάδες αλλά αν δεν στηρίξει ο ένας τον άλλον θα πέφτουμε. Νιώθω ότι όταν δίνω την ψυχή μου δεν με σέβονται».

«Είσαι λάθος μαζί μου και συνεχίζεις να λες για μένα», της απάντησε ο Σάκης.

Την ίδια συζήτηση σε πιο χαμηλούς τόνους έκανε η Ελένη με τον Ηλία και τον Κόρομι.

Ο Ασημακόπουλος θέλησε να μάθει τι έχει συμβεί και ποιους εννοούσε η Ελένη όταν είπε ότι κάποιοι πανηγύριζαν και κοίταζαν να δουν αντιδράσεις.

«Έχω βαρεθεί να απολογούμαι μετά από νίκη γιατί πανηγύριζα. Έχεις κοιτάξει Κόρο τον εαυτό σου όταν πανηγυρίζεις; Δεν σημαίνει ότι επειδή δεν μιλάμε επειδή σεβόμαστε τη νίκη, δεν είστε το ίδιο. Αυτά είναι αστεία», είπε η Καρολίνα.

Η Ελένη με τα λόγια της Καρολίνας παρεξηγήθηκε για ακόμα μια φορά. «Στην τρίτη καίγεται για εμένα», δήλωσε στην κάμερα.

«Κόφτε το» είπε στην Ελένη και τον Κόρο η Καρολίνα με τον Κόρομι να δηλώνει ότι δεν του έχει μιλήσει έτσι η μάνα του. «Μου λέει μια σπιθαμή αυτό το πράγμα. Σε εμένα δεν περνάνε αυτά, κρατήθηκα γιατί σέβομαι τις γυναίκες. Η Καρολίνα έχει ζήλια απέναντι στην Ελένη».

Survivor Spoiler υποψηφιοι 11/5: Οριστικό! Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ας πάμε στα φρέσκα… κουλούρια και το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Οι κόκκινοι χθες έκαναν μία φοβερή ανατροπή (από 7-2 κέρδισαν 10-9) και έτσι σίγουρα έχουν τη ψυχολογία με το μέρος τους.

Από την άλλη οι μπλε έχουν δείξει πως δεν «μασάνε» σε τέτοια και πως βρίσκουν πάντα άμεσα «απαντήσεις». Αυτές όμως δεν θα έρθουν σήμερα! Οι κόκκινοι θα κάνουν το δύο στα δύο και αυτή τη βδομάδα και αυτό σημαίνει πως την Τετάρτη (12/5) οι μπλε θα μείνουν με τέσσερις παίκτες!

Όσο για τους υποψήφιους; Δίπλα στον Κόρο, θα κάτσει ο Τζέιμς και η Μαριαλένα. Το φαβορί για να παραμείνει στο Survivor μοιάζει να είναι ο «πρίγκιπας» και έτσι τα πάντα φαίνεται πως θα κριθούν ανάμεσα στον 34χρονο και τη νεαρή γυμνάστρια. Βέβαια πολλά έχουν δει τα μάτια μας στο φετινό Survivor, οπότε ας κρατάμε μικρό καλάθι.

-Ad-