Survivor Spoiler υποψηφιοι 18/5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor Spoiler υποψηφιοι 18/5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Survivor Spoiler υποψηφιοι 18/5: Η απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος  είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, να επιλέξει τον καλύτερο παίκτη των κόκκινων και να τον βάλει απέναντι στον «Ντάφυ».

Ανατροπές σε ένα ακόμη επεισόδιο του SURVIVOR που προβάλλεται από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Στο επεισόδιο της Τρίτης, στο συμβούλιο του νησιού, ο Τριαντάφυλλος σχεδόν παμψηφεί βγήκε στον… τάκο, όπου την Τετάρτη θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σάκη Κατσούλη, τον μπαμπά του όπως τον αποκαλεί, για το ποιος από τους δύο θα παραμείνει στο παιχνίδι.

Η απόφαση του Γιώργου Ασημακόπουλου, ο οποίος  είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, να επιλέξει τον καλύτερο παίκτη των κόκκινων και να τον βάλει απέναντι στον «Ντάφυ», που έχει παραμείνει στο παιχνίδι και στις 9 φορές όπου βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση, έσκασε σαν «βομβα» στο ριάλιτι επιβίωσης.

Οι αλλαγές που έφερε η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη  έδειξαν να ικανοποιούν τους παίκτες που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο. Ακόμα και ο Τριαντάφυλλος ήταν χαρούμενος παρά το γεγονός ότι αναγκάστηκε να βγάλει την αγαπημένη του κόκκινη μπαντάνα για να βάλει τη μπλε και να γίνει συμπαίκτης με τον «ενχθρό» του, Γιώργο Κόρομι.

Ο βάτραχος

Ένας βάτραχος διατάραξε την ηρεμία της νύχτας, ο οποίος εμφανίστηκε στην καλύβα των κόκκινων και ξύπνησε μέσα στον πανικό τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος αναστάτωσε τους πάντες. Μόλις οι survivor διαπίστωσαν πως πρόκειται για βατραχάκι ξέσπασαν σε γέλια.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, σχολιάστηκε το εντυπωσιακό comeback του Τριαντάφυλλου, ο οποίος «τράβηξε» τα «πιστόλια» που μάλλον κράταγε για το φινάλε, έχοντάς τα λαδωμένα, και τον Ασημακόπουλο να απορεί με την απόδοση του τραγουδιστή. Οι αρχηγοί των δυο νέων ομάδων Ηλίας Μπογδάνος και Καρολίνα Καλύβα εξήγησαν πως επέλεξαν τους συμπαίκτες τους.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει την αγωνιστική εξέλιξη του Τριαντάφυλλου. «Μάλλον κράταγε δυνάμεις», απεφάνθη ο 29χρονος fashion designer. Ο Τριαντάφυλλος είχε αρχίσει την καζούρα στον Ασημακόπουλο και του τραγουδούσε «έλα στον παππού», για τα 15 χρόνια διαφορά που έχουν στην ηλικία, με τον τραγουδιστή να κερδίζει. Η Καρολίνα Καλύβα αυτό που δεν περίμενε με τίποτα ήταν η επανένωση Κόρο και Ντάφυ.

Ο Γιώργος Κόρομι για να αδειάσει το μυαλό του και να ταΐσει την ομάδα του βούτηξε με το ψαροντούφεκό αλλά ένα σαλάχι «έκλεψε» την βέργα, η οποία σύμφωνα με τον ψαροντουφεκά του Άγιου Δομίνικου θα έχει φτάσει Κούβα.

Survivor Spoiler υποψηφιοι 18/5: «Μάχη»

Στον υγρό στίβο μάχης στους τελικούς των γυναικών έφτασαν Καρολίνα Καλύβα και Νικολέτα Μαυρίδη με την αρχηγό των μπλε να κερδίζει με 2-0 την αντίπαλό της.

Στον τελικό των ανδρών η μάχη ήταν μεταξύ Γιώργου Ασημακόπουλου και Ηλία Μπόγδανου, με τον αρχηγό των κόκκινων και Spiderman της παραλίας να χάνει από τον συμπαίκτη του.

Στην ατομική ασυλία πήγαν οι νικητές των αγωνισμάτων Καρολίνα Καλύβα και Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος έδειξε να το έχει με τις τρύπες και νίκησε την αρχηγό των μπλε με 3-0 κατακτώντας το κολιέ ασυλίας.

Ο Ασημακόπουλος θα επέλεγε τον παίκτη που θα τεθεί προς αποχώρηση στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού αλλά και να επιλέξει δυο παίκτες για να φάει μαζί τους το έπαθλο φαγητού (αναψυκτικό και τάκος).

Στο συμβούλιο η Μαριαλένα αποκάλυψε στον Γιώργο Λιανό πως ο Τριαντάφυλλος έπιασε αυτή και το Σάκη και τους ζήτησε να τον ψηφίσουν για να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση με τον Ασημακόπουλο να βλέπει μια στρατηγική στη κίνησή τους.

Η κάλπη ωστόσο έδειξε πως δεν υπήρχε καμία στρατηγική διότι άπαντες ψήφισαν τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος χαριτολογώντας είπε ότι αν μπορούσε θα ψήφιζε και αυτός τον εαυτό του, αλλά τελικά επέλεξε την Νικολέτα Μαυρίδη.

Η «βόμβα» όμως έσκασε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος έβαλε απέναντι στον Τριαντάφυλλο τον Σάκη Κατσούλη! Η απόφαση του έκανε έξαλλο τον τραγουδιστή ενώ η Μαριαλένα ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς περίμενε πως θα ήταν εκείνη η επόμενη.

Ο Σάκης ήταν χαλαρός λέγοντας της να ηρεμήσει και ότι περίμενε πως θα ερχόταν η ώρα του, και ότι είναι πολύ πιθανό να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο την Τετάρτη.

Survivor spoiler ασυλια 18/5: Αυτός κερδίζει απόψε – Νέα έκπληξη

Οι ανατροπές δε σταματάνε εκεί όμως στο Survivor, αφού απόψε Τρίτη πρόκειται να έχουμε ακόμα περισσότερες, με τον ενδιαφέρον να κορυφώνεται.

Σύμφωνα με τις πρώτες μας πληροφορίες, ο Σάκης Κατσούλης είναι αυτός που θα πάρει τη νίκη και θα… καθαρίσει όλους τους άλλους.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας είναι ήδη υποψήφιος και θα πρέπει στο τέλος της βραδιάς να επιλέξει ακόμα έναν παίκτη να βγει μαζί του και με τον Ντάφι στον τάκο.

Όσον αφορά τους δύο παίκτες που θα πάρει μαζί του στο φαγητό, η μία σίγουρα θα είναι η Μαριαλένα, αλλά για τον δεύτερο θα πρέπει να περιμένουμε λίγο.

Survivor Spoiler υποψηφιοι 18/5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Τέσσερις οι υποψήφιοι, με τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη Κατσούλη να είναι οι πρώτοι…

Σήμερα, θα δούμε δύο ακόμη παίκτες από τους 7 που έχουν απομείνει στο Survivor να αναδεικνύονται υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Πληροφορίες ανφέρουν ότι 2 κορίτσια, Νικολέττα και Μαριαλένα, θα συμπληρώσουν την τετράδα…

-Ad-