Survivor spoiler υποψηφιοι: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι σήμερα (4/5)

Survivor spoiler υποψηφιοι: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι σήμερα (4/5)

Survivor spoiler υποψηφιοι: Και πιιος κερδίζει τη δεύτερη ασυλία ξέρουμε, αλλά και τους παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

10-8! Ο Ασημακόπουλος δίνει τη νίκη και την 1η ασυλία στους Κόκκινους!

Survivor: Τριαντάφυλλος και Μπόγδανος φίλοι ξανά;

Η μάχη για την ασυλία μαίνεται ανάμεσα στην μπλε και στην κόκκινη ομάδα στο Survivor κι οι ισορροπίες αλλάζουν γρήγορα.

Η ανέλπιστη επιτυχία της κόκκινης ομάδας φέρνει τρομερό ενθουσιασμό και τα μέλη της πανηγυρίζουν έξαλλα ζητωκραυγάζοντας. Μάλιστα το σκορ κάποια στιγμή δείχνει 7-0 κι ο Ηλίας Μπόγδανος δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του και την παρόρμησή του, τόσο που δέχεται να φιλήσει τον Τριαντάφυλλο όταν ο δεύτερος του το ζητά. Τι κι αν οι δυο τους πριν από λίγες ημέρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες κι υπήρχε απίστευτη ένταση μεταξύ τους, τελικά οι δυο «άσπονδοι εχθροί» του παιχνιδιού σε αυτήν την φάση, έγιναν φίλοι.

Μένει να δούμε αν αυτή η φιλία θα κρατήσει ή ήταν μόνο από την χαρά ενός καλού αποτελέσματος.

Survivor: Η Μαριαλένα κάνει έκκληση στο κοινό να «μην τον λυπάστε, το κάνει για να τον στηρίξετε»

Η φιλία του James Καφετζή με τον Νίκο Μπάρτζη στο Survivor έχει μπει στο στόχαστρο κάποιων παικτών και κυρίως της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Η ίδια δήλωσε για τις κινήσεις του James στο παιχνίδι: «Το τελευταίο διάστημα ο James δεν έχει κάνει κάτι τρανταχτό αλλά έχει κάνει πολλά λάθη κατά το παρελθόν. Έχει σκεφτεί κι έχει πράξει εναντίον ατόμων εδώ μέσα κι η στρατηγική είναι το μεγαλύτερό του όπλο εδώ. Με ενοχλεί ο τρόπος του, που είναι ειρωνικός, εριστικός, έχει έπαρση. Στην αρχή του παιχνιδιού το έκανε πολύ φανερά ενώ τώρα έχει πάρει κάποια μηνύματα. Έτσι είναι ο James.

Ένα άλλο που με ενοχλεί είναι ότι ξεκάθαρα χρησιμοποιεί τον Νίκο. Ο Νίκος τον νιώθει φίλο και φαίνεται ένα καλό και γνήσιο παιδί αλλά τον χρησιμοποιεί για να μένει κι άλλες εβδομάδες εδώ… Μην τον λυπάστε, είναι στρατηγική του να είναι μειονότητα με τον Νίκο για να τον στηρίξετε σε μία ενδεχόμενη ψηφοφορία… Ελπίζω αυτό να φαίνεται προς τα έξω.»

Survivor: Κέρδισαν το αγώνισμα και πέταξαν τα μαγιό τους

Νέα εβδομάδα, με νέα δεδομένα για τους παίκτες του Survivor, μετά την αποχώρηση του Κώστα Παπαδόπουλου η οποία δημιούργησε νέες εντάσεις στην παραλία. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη μίλησε ανοιχτά για την στρατηγική του James αλλά και τον κολλητό του, Νίκο Μπάρτζη.

Οι δύο αντίπαλες ομάδες βρέθηκαν στην παραλία για το πρώτο αγώνισμα Ασυλίας το οποίο έκρυβε και μια τεράστια έκπληξη για τους παίκτες.

Η τυχερή ομάδα θα εξασφάλιζε και το πασχαλινό τραπέζι το οποίο θα ήταν άκρως παραδοσιακό και πλούσιο σε ποσότητες και ποικιλίες φαγητού. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το έπαθλο φαγητού στους παίκτες, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο.

Μπλε και κόκκινοι αγωνίστηκαν με σκοπό την ασυλία αλλά και το γιορτινό τραπέζι που είχαν τόσο ανάγκη. Και ενώ οι κόκκινοι είχαν ξεκάθαρο προβάδισμα από τους μπλε, στην πορεία του παιχνιδιού τα πράγματα άλλαξαν και οι δυο ομάδες ήρθαν αρκετά κοντά στο σκορ. Η ομάδα που τα κατάφερε και κέρδισε την πρώτη ασυλία μαζί με το πασχαλινό γεύμα ήταν η Κόκκινη.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, θέλοντας να τηρήσει την υπόσχεσή που είχε δώσει (Αν κέρδιζε η ομάδα του θα βουτούσε γυμνός στην παραλία) πέταξε το μαγιό του, παραπέμποντας τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κάνει το ίδιο. Οι δυο άνδρες βούτηξαν γυμνοί στην παραλία.

Survivor spoiler υποψηφιοι: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι σήμερα (4/5)

Οι Κόκκινοι, λοιπόν, θα κάνουν το 2-0 και οι Μπλε θα οδηγηθούν σε απώλεια παίκτη, καθώς πάμε σε ψηφοφορία με τρεις υποψηφίους από τους τέσσερις άντρες της Μπλε ομάδας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Τζέιμς είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση, ο Μπάρτζης ο δεύτερος και ο τρίτος που θα αναδειχθεί από τον παίκτη που θα κατακτήσει την ατομική ασυλία, θα είναι ένας εκ των Γαλακτερού – Κόρομι, με επικρατέστερο τον Παύλο, αφού ο Κόρομι φέρεται να έχει πάρει το τοτέμ της ατομικής ασυλίας.