Survivor spoiler υποψηφιος 6/6: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler υποψηφιος 6/6: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Survivor spoiler υποψηφιος 6/6: Στο αποψινό παιχνίδι ασυλίας, ο μεγάλος νικητής θα είναι ο Σάκης Κατσούλης, που μάλιστα θα μοιραστεί και φαγητό με 3 συμπαίκτες του.

Αυτοί θα είναι η Μαριαλένα φυσικά, αφού οι δυο τους μετά τη φυγή του Ντάφι είναι αχώριστοι, όπως πάντα, ο Κόρο που έχει αρχίσει και δένεται μαζί τους, ενώ και ο Ηλίας που φαίνεται ότι ο Σάκης του έχει πολύ μεγάλη εκτίμηση.

Survivor spoiler υποψηφιος 6/6: Πού πάει η ασυλία

Ο Τριαντάφυλλος είναι πλέον εκτός παιχνιδιού και οι παίκτες αντέδρασαν διαφορετικά…

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης είναι συντετριμμένοι με αυτή την εξέλιξη και δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.

Πολλές αλλαγές και ανατροπές για τους παίκτες επιφυλάσσει το σημερινό επεισόδιο του Survivor!

Aπό σήμερα και όσον αφορά και τη Δευτέρα και την Τρίτη, οι παίκτες θα πρέπει να αγωνίζονται ατομικά για τρεις ασυλίες. Ο κάθε παίκτης θα μπορεί να διεκδικήσει και να πάρει και τις τρεις και μάλιστα αυτός είναι που θα επιλέγει πλέον τους υποψήφιους κάθε εβδομάδας.

Το αγώνισμα σήμερα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό.

Οι παίκτες θα μπουν σε έναν πολύ δύσκολο στίβο μάχης, που θα έχει ταχύτητα, δύναμη και αντοχή, όπου θα πρέπει να τα δώσουν όλα αν θέλουν να μη βγουν στον τάκο.

Πάμε τώρα στο spoiler του Survivor.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης Κατσούλης είναι αυτός που κερδίζει το ατομικό παιχνίδι και φυσικά την ασυλία.

Survivor spoiler υποψηφιος 6/6: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος

Ο Σάκης κατακτά την ατομική ασυλία και βγάζει στον τάκο την Καρολίνα.

Η Καρολίνα, λοιπόν, είναι η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση και εκ των πραγμάτων και το μεγάλο φαβορί για αποχώρηση, αφού με μικρή διαφορά έμεινε την περασμένη εβδομάδα στο Survivor, δείχνοντας την… πόρτα της εξόδου στον Τριαντάφυλλο που τερμάτισε στην τέταρτη θέση.