Survivor: Δύσκολες ώρες για τον Περικλή Κονδυλάτο

Ο Περικλής Κονδυλάτος μετά την αποχώρησή του από το Survivor είχε συνηθίσει τους διαδικτυακούς τους φίλους και συγκεκριμένα τους followers του στο instagram σε χιουμοριστικές αναρτήσεις, περισσότερο για την Ανθή Σαλαγκούδη.

Το πρωί της Τετάρτης, όμως, δεν ξημέρωσε μια τόσο καλή ημέρα, αφού ο Περικλής αποκάλυψε πως έφυγε από την ζωή ένας καλός του φίλος.

Η θλιβερή ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου

“Η καρδιά μου ραγίζει αυτή την φορά. Αντίο φίλε μου. Μπήκες στην καρδιά μου κατευθείαν. Εάν ήμουν η γη θα ντρεπόμουν να σε σκεπάσω. Τόση ομορφιά, καλοσύνη, σύνεση. Η ζωή σήμερα δεν μου ζητάει να καταλάβω, αλλά να αντέξω.”, έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από τις δυο συγκεκριμένες φωτογραφίες:

Ο 40χρόνος φίλος του Περικλή, Χρήστος Γρηγοριάδης, σύμφωνα με πληροφορίες ενεπλάκη σε δυστύχημα στην Αθήνα κοντά στην περιοχή του Κορυδαλλού που ζούσε τον τελευταίο χρόνο. Ο άτυχος νέος οδηγός μοτοσυκλέτας συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο θάνατος για τον Χρήστο ήταν ακαριαίος. Τα αίτια της σύγκρουσης εξετάζει η Τροχαία Κορυδαλλού.

Ο Χρήστος Γρηγοριάδης ήταν εξαίρετος επαγγελματίας και αγαπητός στην κοινωνία της Σκιάθου.

Aπό τον γάμο του είχε αποκτήσει μια κόρη.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Χρήστου
Ο τελευταίος αποχαιρετισμός θα γίνει την Τετάρτη 3/3 στον Άγιο Ταξιάρχη Κορυδαλλού και ώρα 11:00. Έκκληση της οικογένειας μετά την λειτουργία να ακουστεί στο προαύλιο της εκκλησίας το τραγούδι Καλέ μου Άγγελε του Σφακιανάκη από τα κινητά των φίλων.

Ευχαριστούμε πολύ!

Πηγή: Υouweekly.gr

-Ad-