Suvivor Spoiler 25/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την ασυλία

Survivor Spoiler 25/1: Σαρώνει το Survivor και θα καθηλώσει και σήμερα με την πρώτη μάχη ασυλίας και τους Κόκκινους να είναι πανέτοιμοι για να πάρουν τη μεγάλη ρεβάνς… Ποιος θα κερδίσει;

Τα ρόστερ και της κόκκινης και της μπλε ομάδας ενισχύθηκαν με την είσοδο της Βαλέριας Χοψονίδου για τους μπλε και της Μαριάνθης Κάσδαγλη για τους κόκκινους.

Η Ανθή Σαλαγκούδη κερδίζει… συμπάθειες, ο Τριαντάφυλλος έφτασε στο σημείο να της ζητήσει και συγγνώμη (!!!) και όλα πλέον θα κριθούν στην αποψινή μεγάλη αναμέτρηση για την πρώτη ασυλία.

Θεωρείται βέβαιο, μετά και τις πρωινές αποκαλύψεις του Γιώργου Λιανού πως έρχονται αλλαγές στη διαδικασία ψηφοφορίας, λογικά θα καταργηθεί η ανάδειξη δημοφιλέστερου παίκτη και θα τίθενται στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού με θετική ψήφο,οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Suvivor Spoiler 25/1: Αυτοί κερδίζουν σήμερα την ασυλία

Κοινώς, θα επιστρέψει το ερώτημα ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor κι αυτός που θα συγκεντρώνει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα αποχωρεί.

Πάμε όμως τώρα και στο… ζουμί της αποψινής μονομαχίας.

Μάχη ασυλίας, λοιπόν, η πρώτη της εβδομάδας και το ενδιαφέρον, μετά το 10-9 υπέρ των Μπλε στην αναμέτρηση της Κυριακής για τις πίτσες, κορυφώνεται.

Πολλοί προδικάζουν το σπάσιμο του απίστευτου σερί που έχουν χτίσει οι Μπλε.

Πολλοί θεωρούν δεδομένο πως απόψε οι Κόκκινοι θα είναι αυτοί που θα γελάσουν τελευταίοι.

Πολλοί θέλουν να δουν τον Τριαντάφυλλο να… ουρλιάζει στα μούτρα του Τζέιμς για να πάρει τη μεγάλη ρεβάνς.

Δυστυχώς…

Ολοι όσοι αναμένουν κάτι τέτοιο θα απογοητευτούν ΚΑΙ σήμερα.

Την πρώτη μάχη ασυλίας θα την κερδίσουν οι ΜΠΛΕ.

Πηγή: dokari.gr