Suzanne Eaton: Ομόφωνα ένοχος για ανθρωποκτονία και βιασμό ο 28χρονος Χανιώτης

Ένοχο ομόφωνα για διάπραξη ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και κατά πλειοψηφία (6-1) ένοχο για τον βιασμό της 60χρονης Suzanne Eaton, έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου, τον 28χρονο Χανιώτη.

Σε λίγη ώρα αναμένεται και η απόφαση για τις ποινές…

Νωρίτερα ο Εισαγγελέας της έδρας στην αγόρευσή του πρότεινε να κηρυχθεί ένοχος ο 28χρονος Χανιώτης για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα.

Ο κ. Εισαγγελέας, αναφέρθηκε στα όσα έγιναν εκείνη την Τρίτη 2 Ιουλίου 2019 όταν η 60χρονη βιολόγος Suzanne Eaton δεν επέστρεψε στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης όπου συμμετείχε σε επιστημονικό συνέδριο. ‘Όπως είπε ο 28χρονος επίτηδες χτύπησε με το αυτοκίνητό του την 60χρονη .

«Μετά την έβαλε στο αμάξι, στο πορτ παγκαζ ,και την μετέφερε στο σημείο στη θέση Καλαμάκι. Ενώ ήταν εν ζωή ήρθε σε συνουσία κατά φύση και παρά φύση μαζί της μια φορά, έχοντας η παθούσα χάσει τις αισθήσεις της……»

Σύμφωνα με το FlashNews, αναφερόμενος στην τελευταία πράξη του δράματος στον λόφο πάνω από το παλαιό καταφύγιο – σπηλιά και στο σημείο όπου υπήρχε η τρύπα προς την σπηλιά, είπε: « την έριξε ο κατηγορούμενος σε αυτό από ύψος 7 μέτρων. Το σώμα της σφηνώθηκε σε ένα σημείο και έτσι επήλθε ο θάνατος της από ασφυξία».

Και η αγόρευση του Εισαγγελέα κατέληξε ως εξής: «Είχε συνείδηση των πραττόμενων καθώς την έβαλε στον χώρο των αποσκευών. Δε βρισκόταν σε διατάραξη συνείδησης όταν τελέσθηκε η πράξη. Ελαττωμένος καταλογισμός δεν υπάρχει και προτείνουμε την ενοχή του κατηγορουμένου για τα δυο κακουργήματα και το πλημμέλημα».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025