Συγχαρητήρια Καραμανλή σε Σπίρτζη για το μετρό στη Θεσσαλονίκη

Σε μια πολιτική παραδοχή για το πως προχώρησε το μετρό στη Θεσσαλονίκη επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σήμερα ο υπουργός υποδομών Κώστας Καραμανλής

Απαντώντας στην κριτική που του άσκησε ο Γιάννης Δραγασάκης ότι θα περίμενε μια διαφορετική προσέγγιση στο έργο που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση οσον αφορα το μέτρο της Θεσσαλονίκης ο Υπουργός υποδομών πήρε το λόγο και ανέφερε.

«Με εξαίρεση τον σταθμό Βενιζέλου το μετρό έχει προχωρήσει πολύ ικανοποιητικά στη Θεσσαλονίκη, δεν έχω κανένα πρόβλημα να δώσω τα εύσημα στην προηγούμενη κυβέρνηση εφόσον έγινε δουλειά. Άλλωστε και η αντιπαράθεση μου με τον κ. Σπίρτζη ήταν πάντα πολιτική».

Μάλιστα η τοποθέτηση του υπουργού Υποδομών προκάλεσε την ανταπάντηση του Γιάννη Δραγασάκη ο όποιος είπε «χαίρομαι που με την τοποθέτηση αυτή αποκαταστάθηκε η αλήθεια και η τάξη».

Στη συζήτηση παρενέβη και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την αναφορά του Κώστα Καραμανλή.

«Χαίρομαι που δώσατε μια πολύ τολμηρή απάντηση, πρέπει το μετρό να το βγάλουμε έξω από τις στείρες πολιτικές μας αντιπαραθέσεις. Η απάντηση στην δευτερολογία σας έδωσε το πραγματικό στίγμα της κυβέρνησης».