Συγκινημένος ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος στην πρεμιέρα του Sports Weekend στο Mega

Το παρών στην πρεμιέρα της εκπομπής “Sports weekend” στο Mega έδωσε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος, ο οποίος συγκινημένος αναφέρθηκε στα 24 υπέροχα χρόνια που πέρασε στο Μεγάλο Κανάλι.

Στην έναρξη της εκπομπής, μάλιστα, προβλήθηκαν πλάνα από τον αγώνα Ολυμπιακός – Οσέρ το 1989, που ήταν και η πρώτη ζωντανή μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα από το Mega.

«Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή των αθλητικών του Mega. Είδατε την πρώτη μετάδοση που έκανε ποτέ ιδιωτικό κανάλι στην Ελλάδα, ήταν το Mega, στην περιγραφή ήταν ο Κώστας Βερνίκος, ήταν Νοέμβριος του 1989. Χαιρόμασταν ιδιαίτερα, τον ακούσατε, εφτά κάμερες, δύο αυτοκίνητα, σήμερα αυτά είναι τα βασικά τουλάχιστον που πρέπει να έχει μια μετάδοση, αλλά για το 1989 ήταν κάτι πάρα πολύ πρωτοποριακό.

Εγώ είμαι πολύ συγκινημένος… Να ευχαριστήσω και την Cosmote TV για την άδεια που μου έχει δώσει να είμαι εδώ σήμερα. Το Mega, το έχω ξαναπεί, είναι 24 υπέροχα χρόνια από τη ζωή μου και εύχομαι στο τωρινό Mega ότι καλύτερο», είπε ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Να σημειώσουμε ότι στο φινάλε της εκπομπής, ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Κώστας Βερνίκος έδωσαν πάσα στους Παναγιώτη Περπερίδη, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, Αντώνη Κατσαρό και Ζωή Δημητράκου που από αύριο αναλαμβάνουν και επίσημα την παρουσίαση της εκπομπής.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο – Η συνομιλία του σταθμάρχη με τον ρυθμιστή έλξης
14 Μαρτίου, 2025
Ηγετικό στέλεχος του ISIS σκοτώθηκε από ιρακινές δυνάμεις
14 Μαρτίου, 2025
Η Moody’s αναβάθμισε την Ελλάδα
14 Μαρτίου, 2025
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 76-74: Κόκκινο το ντέρμπι
14 Μαρτίου, 2025
Αντιρώσος ακτιβιστής δολοφονήθηκε στην Οδησσό
14 Μαρτίου, 2025
Τζιν Χάκμαν: Σε ποιον αφήνει περιουσία 80 εκατ. δολαρίων
14 Μαρτίου, 2025
Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε ο άνδρας που χτυπούσε την 22χρονη σύντροφό του για να τον πληρώνει
14 Μαρτίου, 2025
Φρίκη στο Μεσολόγγι: Κατήγγειλε τον πατριό και τον αδερφό της για ασέλγεια στην ανήλικη αδερφή της
14 Μαρτίου, 2025
ΣτΕ: Αναβλήθηκε για τις 28 Μαρτίου 2025 η συζήτηση για τον νέο φορολογικό νόμο
14 Μαρτίου, 2025
Διώξεις για τα βίντεο από τα Τέμπη
14 Μαρτίου, 2025