Συγκινητικό: Το «SUPER JET» και ο καπετάνιος του αποχαιρετούν τη Σίκινο με μια υπόκλιση (video)

Με κόρνες, υπόκλιση και «πιρουέτα» αποχαιρέτησε το “SUPER JET” τη Σίκινο, με τον κόσμο που βρισκόταν στο λιμάνι να ουρλιάζει από ενθουσιασμό και να δακρύζει από συγκίνηση.

Το Cyclades24.gr εξασφάλισε ενα ακόμα βίντεο από το λιμάνι της Αλοπρόνοιας στη Σίκινο με το «SUPER JET» ακόμα φορά να γίνεται δεκτό με έναν ιδιαίτερο, συγκινητικό και εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Καπετάνιος θέλησε να εντυπωσιάσει για ακόμα μια φορά και βρέθηκε με την πλώρη του πλοίου προς την προβλήτα, κάνοντας μια “υπόκλιση” (βαρώντας την κόρνα του) στον κόσμο που είχε μαζευτεί για να αποχαιρετίσει τους δικούς του. Στην συνέχεια ακολούθησε μια πιρουέτα με το πλοίο να κάνει στροφή 180 μοιρών.

Πραγματικά στενές οι σχέσεις μεταξύ επιβατηγών πλοίων και νησιωτών που τους… φέρνει ακόμα πιο κοντά όσο πλησιάζει ο Χειμώνας. Άλλο να το ακούς και άλλο να το βλέπεις, πρόκειται για μια πραγματική ιεροτελεστία αποχαιρετισμού όσων φεύγουν από το νησί.

Ένα ολόκληρο λιμάνι ούρλιαζε από ενθουσιασμό και έκλαιγε από συγκίνηση. Ένα τεράστιο respect στον καπετάνιο, που μέσα στο γενικότερο χαμό σκέφτηκε να κάνει κάτι τόσο μικρό αλλά τόσο μεγαλειώδες….

https://www.facebook.com/198028713629098/videos/3257212574368502/

-Ad-