Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα – Υποψίες και για άλλες γυναίκες θύματα

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση του «τσιμεντωμένου» πτώματος στην Κυπαρισσία, από τη δικηγόρο της οικογένειας της 42χρονης Μόνικα Γκιούς. Τι είπε για το μαρτύριο που βίωνε και τι αποκάλυψε συγγενής της για τον 39χρονο κατηγορούμενο.

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την υπόθεση του «τσιμεντωμένου» πτώματος στην Κυπαρισσία. Η 42χρονη Μόνικα Γκιούς είναι πιθανό να μην είναι το μόνο θύμα του 39χρονου κατηγορούμενου, καθώς όπως αποκάλυψε η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας, η Ρουμάνα είχε την πρόθεση να μιλήσει και για τις πρώην συντρόφους του ομοεθνή της, οι οποίες επίσης έχουν πεθάνει.

«Αν ζούσε η καημένη η Μόνικα θα έλεγε και για την προηγούμενη σύζυγο του κατηγορούμενου», είπε χαρακτηριστικά η κ. Ανθούλα Ανάσογλου στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι». «Είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι υποψίες είναι πάνω του. Υπάρχουν ενδείξεις, για αυτό εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης», εξήγησε.

Η δικηγόρος, μάλιστα, ζήτησε σεβασμό στη μνήμη της 42χρονος περιγράφοντας παράλληλα το μαρτύριο που βίωνε όσο ήταν εν ζωή, από τον 39χρονο. «Ογκώδης ο φάκελος της υπόθεσης, εκκρεμούν διαδικασίες, υπάρχουν μηνύσεις, δύο δικαστήρια τον Οκτώβριο. Ο κατηγορούμενος πήγε και την άρπαξε από το νοσοκομείο. Την έσυρε, την εκβίαζε, την εκφόβιζε, έχει δείρει και το μικρό της παιδί», ανέφερε.

«Η Μόνικα φοβόταν, την εκφόβιζε με το που κατέληξε η πρώην σύντροφός του και ότι θα πάθει τα ίδια αυτή και τα παιδιά της. Έμεινε επειδή τον φοβόταν, επειδή την κακοποιούσε», πρόσθεσε.

«Την κυνηγούσε στους δρόμους της Κυπαρισσίας με ένα μαχαίρι»

Στην ίδια εκπομπή, φιλοξενήθηκε και μια συγγενής της 42χρονης. «Δεν ξέραμε τι γινόταν μέσα στο σπίτι. Τα τελευταία χρόνια δε είχαμε επικοινωνία με την Μόνικα. Δεν είχε κινητό. Δεν μπορούσαμε να την βρούμε πουθενά. Ο 39χρονος δεν της επέτρεπε να έχει κινητό», ανέφερε η κ. Τάνια, ξαδέρφη της άτυχης γυναίκας.

«Μέχρι τελευταία, την κυνηγούσε στο δρόμους της Κυπαρισσίας με ένα μαχαίρι», είπε χαρακτηριστικά.

-Ad-