Συγκλονιστικό βίντεο: Γονείς ξυλοφόρτωσαν 35χρονο που πήγε να βιάσει 13χρονη

Έχει σοκαριστεί η τοπική κοινωνία του νησιού, με τον 35χρονο που αποπειράθηκε να βιάσει ένα 13χρονο κορίτσι και αυτό φαίνεται από την αντίδραση των γονιών το βράδυ του περιστατικού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή “Live News”, ο 35χρονος ακολούθησε τρεις μαθήτριες γυμνασίου το Σάββατο 12/11 και φέρεται να προσπάθησε να βάλει τη μία στο αυτοκίνητό του με το ζόρι, με απώτερο σκοπό να τη βιάσει.

Ευτυχώς κάποιοι γονείς και θαμώνες του μαγαζιού, στο οποίο βρίσκονταν τα κορίτσια, έγιναν έξαλλοι με αυτό που αντίκρισαν και κυνήγησαν τον δράστη, αφού εκείνος προσπάθησε να φύγει.

Στην εκπομπή “Live News”, έδειξαν ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται ένας γονιός να ρίχνει τον 35χρονο στο πάτωμα και να αρχίζει να τον ξυλοφορτώνει με κλωτσιές και χαστούκια, ενώ παράλληλα ο δράστης ακούγεται να λέει: “δεν έκανα τίποτα”.

Σημειώνεται ότι, η 13χρονη και οι φίλες της, είχαν πάει σε μία χοροεσπερίδα του σχολείο τους, σε γνωστό μαγαζί της Κω, και η μία κοπέλα αποφάσισε να βγει από το μαγαζί.

Εκείνη τη στιγμή, ο 35χρονος φέρεται να την ακολούθησε και να επιχείρησε να τη βάλει μέσα στο αυτοκίνητό του.

Η 13χρονη, σύμφωνα με το “Live News”, είπε πώς:

“Με έσπρωξε στα πίσω καθίσματα του οχήματος και έπεσε από πάνω μου. Μου έκλεισε με το ένα χέρι το στόμα για να μη φωνάζω και με το άλλο άρχισε να με θωπεύει“.

Ο δικηγόρος του 35χρονου, ανέφερε ότι ο πελάτης του αρνείται κάθε κατηγορία για απόπειρα βιασμού:

“Αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε απόπειρα βιασμού. Είναι σίγουρο πάντως πως ο άντρας αυτός λειτούργησε στα πλαίσια μιας υπαίτιας μέθης, που πρέπει να συνεκτιμηθεί για την τύχη αυτού του ανθρώπου που είναι πλήρως μετανιωμένος“.

Από την άλλη πλευρά η μητέρα του άτυχου 13χρονου κοριτσιού, δήλωσε:

“Προσπάθησε να τη βάλει στο αυτοκίνητο. Το τηλέφωνο της κόρης μου έσπασε στην προσπάθειά της να ξεφύγει. Η κόρη μου είχε καταλάβει ότι ο δράστης παρενοχλούσε συμμαθήτριές της στο πάρτι και βγήκε έξω από τον χώρο για να ενημερώσει.

Την ακολούθησε και την έβαλε με τη βία στο αμάξι. Αν δεν ήταν τα υπόλοιπα παιδιά και οι γονείς που επενέβησαν άμεσα, θα είχαν συμβεί τα χειρότερα“.