Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που πυροβολούν τον Στέφανο Χίο

«Ο δράστης που με πυροβόλησε φορούσε κουκούλα, ενώ τα μάτια του είχαν σχιστοειδές σχήμα. Δεχόμουν απειλές για δημοσιεύματα της εφημερίδας μου».

Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Χίος στην κατάθεσή του σε αστυνομικούς που διερευνούν τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του, στις 3:00 τα ξημερώματα και οι οποίοι πήγαν στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως κατέθεσε ακόμη ο δημοσιογράφος και εκδότης, μόλις άρχισε να δέχεται πυροβολισμούς άνοιξε με δύναμη την πόρτα του αυτοκινήτου του, η οποία χτύπησε τον δράστη στο χέρι που κρατούσε το όπλο.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει συγκεντρώσει και επεξεργάζεται βιντεοληπτικό υλικό τόσο από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σπίτι του Στ. Χίου όσο και στην ευρύτερη περιοχή.

Οι Αρχές το επόμενο χρονικό διάστημα θα επικοινωνήσουν ξανά μαζί του προκειμένου να δώσει και άλλα στοιχεία. Ο κ. Χίος ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του βίντεο από κάμερες, αλλά και φωτογραφίες από την στιγμή της επίθεσης.

Δείτε συγκλονιστικό βίντεο της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Χίου ξημερώματα Δευτέρας έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

-Ad-