Συγκλονιστικό βίντεο με τη δήλωση της Ιωάννας: «Απέδειξε πόσο δειλή είναι, προσπάθησε να με σκοτώσει»

Δηλώσεις έκανε μετά την απόφαση να διακοπεί η δίκη για τις 30 Σεπτεμβρίου το θύμα της επίθεσης με βιτριόλι, Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Για ακόμα μια φορά αυτή που προσπάθησε να με σκοτώσει φαίνεται πόσο ψυχρή και πόσο δειλή είναι»: αυτή είναι η δήλωση της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά τη δίκη για την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι.

Δείτε παρακάτω:

Ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας δήλωσε ότι η κατηγορία που απαγγέλθηκε είναι «απόπειρα ανθρωποκτονίας».

«Το είχα προβλέψει εδώ και μέρες ότι η κατηγορούμενη δεν θα έρθει, δεν θα αντικρύσει την Ιωάννα. Νομίζω ότι ήταν ασέβεια προς το δικαστήριο και την Ιωάννα. Η σημερινή μέρα ήταν η απαγγελία της κατηγορίας και έλειπε για να ακούσει και να καταλάβει τι ακριβώς έκανε. Δεν μιλάμε για συγγνώμη, δεν ήρθε ούτε για να σκύψει το κεφάλι. Είναι τραγικό».

Δείτε βίντεο & εικόνες: Ανατρίχιασε το πανελλήνιο η εμφάνιση της Ιωάννας

Δεκαέξι μήνες μετά από την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου ξεκινά σήμερα η δίκη της συνομήλικης συντοπίτισσάς της, σε μια υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο.

«Θέλω να σταθώ απέναντι της, να με κοιτάξει στα μάτια όπως την στιγμή που μου έριξε το βιτριόλι και να μου εξηγήσει τι της έκανα», έχει διαμηνύσει χαρακτηριστικά.

Η δίκη της 37χρονης γυναίκας που τον Μάιο του 2020 επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα, με στόχο να ολοκληρωθεί σύντομα καθώς η κατηγορουμένη έχει ήδη συμπληρώσει 15 μήνες προσωρινής κράτησης, με το όριο του 18μήνου να μην επιτρέπει καθυστερήσεις για την ετυμηγορία των δικαστών.

Δείτε βίντεο και εικόνες: