Συγκλονίζει η γιαγιά: «Κάθε μέρα ήταν εδώ» – Θρήνος για το βρέφος που έπεσε σε βόθρο (vid)

Συγκλονισμένη παραμένει η Θεσσαλονίκη από την ανείπωτη τραγωδία στα Νέα Μάλγαρα με τον χαμό του μόλις 18 μηνών αγοριού. Το παιδάκι διέφυγε της προσοχής των παππούδων του και έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο αποχέτευσης.

Για το συμβάν ενημερώθηκε εισαγγελέας, η οποία έδωσε από χθες εντολή για να διεξαχθεί έρευνα.

Απαρηγόρητοι οι συγγενείς του 18 μηνών βρέφους που βρήκε φρικτό θάνατο όταν έπεσε σε βόθρο, κοντά στο σπίτι των παππούδων του στα Μάλγαρα.

Η θεία και η γιαγιά του μωρού, μίλησαν στο MEGA για τις συνθήκες του δυστυχήματος.

Λίγα μόλις λεπτά χρειάστηκαν για να ξεφύγει της προσοχής των παππούδων το αγοράκι. Το παιδί απομακρύνθηκε για λίγα μόλις μέτρα και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του.

«Ήμουν στο σπίτι μου ήταν δώδεκα και μισή και πέρασε η μητέρα του μωρού. Τη χαιρέτησα, τη ρώτησα τι κάνει το παιδί, μου είπε το έχω στη μαμά μου πάω να το πάρω. Μέχρι να πει είχε εξαφανιστεί το παιδάκι.».

«Το είχαν οι παππούδες. Τους έφυγε. Όλη η γειτονιά έψαχνε. Δεν μπορούσαν να το βρουν».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα κάλεσε την Πυροσβεστική για την εξαφάνιση του μωρού της λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι. Αμέσως άρχισε η έρευνα από αστυνομικούς και πυροσβέστες όμως το μωρό είχε ήδη βρει φρικτό θάνατο στην παγίδα θανάτου που είχε πέσει.

Προκαταρκτική εξέταση για τις συνθήκες του τραγικού θανάτου του βρέφους διέταξε η εισαγγελία θεσσαλονίκης.

Συγκλονισμένη παραμένει η Θεσσαλονίκη από την ανείπωτη τραγωδία στα Νέα Μάλγαρα με τον χαμό του μόλις 18 μηνών αγοριού.  Για το συμβάν ενημερώθηκε εισαγγελέας, η οποία έδωσε από χθες εντολή για να διεξαχθεί έρευνα.