Συγκλονίζει η μητέρα θύματος του «ψευτογιατρού» Dr Kontos: «Η κόρη μου έφυγε 32 κιλά και χωρίς αξιοπρέπεια»

Για την κόρη της που πέθανε από τα σκευάσματα του «ψευτογιατρού» μίλησε μία μητέρα τονίζοντας «Προσδοκώ την ανάσταση της ψυχής του παιδιού μου». Ο Dr Kontos κατηγορείται για 12 ανθρωποκτονίες και 14 απόπειρες ανθρωποκτονίας και σήμερα κατά την απολογία του δήλωσε πως δεν είναι «άγιος αλλά ούτε και δολοφόνος».

Η μητέρα μίας 35χρονης κοπέλας που έπεσε θύμα του «ψευτογιατρού» μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» επεσήμανε: «Αυτή τη στιγμή την περίμενα δυο χρόνια! Η κόρη μου έφυγε με βίαιο τρόπο εν αγνοία της».

«Θέλω την τιμωρία του»

«Πίστεψε σε αυτόν τον άνθρωπο. Παραπλανήθηκε και έφυγε με τον χειρότερο τρόπο που μπορεί να φύγει ένας άνθρωπος από αυτή τη ζωή. Έφυγε χωρίς αξιοπρέπεια. Έφυγε 32 κιλά και άφησε πίσω της μία ζωή με δύο παιδιά που τη χρειαζόντουσαν. Σε αυτά τα παιδιά αυτός ο κύριος, και εκεί επιμένω, από το βιβλίο της ζωής τους έσκισε το κεφάλαιο μητέρα. Θυμώνω και θέλω την τιμωρία του» είπε.

«Ας ελπίσουμε ότι θα τον συγχωρέσει ο Θεός γιατί από εμάς δεν πρόκειται να πάρει συγχώρεση» ανέφερε θύμα του «ψευτογιατρού» με μεταστατικό καρκίνο. «Τα παιδιά μου ζουν συνεχώς με το άγχος» συμπλήρωσε.