Συγκλονίζει η μητέρα του 57χρονου ανεμβολίαστου γιατρού που πέθανε από κορονοϊό

Για τον γιο της τον 57χρονο γιατρό από το Αίγιο που έχασε την πολύμηνη μάχη την οποία έδινε με τον κορονοϊο μίλησε η μητέρα του. «Σχεδίαζε να κάνει το εμβόλιο τον Σεπτέμβριο» αποκάλυψε και με τρεμάμενη φωνή πρόσθεσε «δεν άντεξε η καρδιά του».

Ο ανεμβολίαστος οδοντίατρος από το Αίγιο, πατέρας δύο παιδιών ο οποίος δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα πέθανε τα ξημερώματα της Τρίτης (16/11) ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου επί 2,5 μήνες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha «Tlive» ο 57χρονος μιλώντας σε συνάδελφό του του εκμηστηρεύτηκε πως ήταν «μέγα λάθος το ότι δεν έκανε το εμβόλιο». «Δεν περίμενα ποτέ ότι ο κορονοϊός θα μου είχε προκαλέσει τόσα σοβαρά προβλήματα» φέρεται να είπε.

Στην εκπομπή του Alpha μίλησε και η μητέρα του οδοντιάτρου η οποία τόνισε «διασωληνώθηκε έναν μήνα, έμεινε 2,5 μήνες στην εντατική και πέθανε».

«Δύο φορές έφτασε στο να το κατεβάσουν στον θάλαμο, τώρα ήταν η τρίτη και φαρμακερή»

«Με πήραν στις τρεις τη νύχτα. Δεν άντεξε η καρδιά του. Δύο φορές έφτασε στο να το κατεβάσουν στον θάλαμο, να φύγει από την εντατική και τις δύο φορές στράβωσε. Τώρα ήταν η τρίτη και φαρμακερή» ανέφερε η μητέρα του 57χρονου υπογραμμίζοντας πως ο γιος της υπολόγιζε να κάνει το εμβόλιο τον Σεπτέμβριο.