Συγκλονίζει ο Διονύσης Σχοινάς για τη ληστεία στο σπίτι του

Με ένα πιάτο σουβλάκια υποδέχτηκε τον Διονύση Σχοινά ο Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark.

“Από τότε που γεννήθηκα ζω με σουβλάκια” ομολόγησε ο τραγουδιστής ανακοινώνοντας ότι τον χειμώνα θα εμφανίζεται στο Estate.

“Eμένα ο Θεός από τότε που γεννήθηκα κάτι μου παίρνει κάτι μου δίνει” είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι άλλαξε εταιρεία αλλά και δεν συνεργάζεται πια με τον Φοίβο.

“Το παλτό στη ληστεία το έφαγε η Καίτη”
Ο τραγουδιστής περιέγραψε για πρώτη φορά αυτό που έζησε με την Καίτη Γαρμπή και τον γιο τους όταν 4 ένοπλοι εισέβαλλαν τον Ιανουάριο στο σπίτι τους και τους λήστεψαν.

“Τα τελευταία 5 χρόνια έχει γίνει σκηνικό: πέθανε ο αδελφός μου, τον Αύγουστο έφυγε ο μπαμπάς μου και τον Ιανουάριο έγινε η ληστεία.

Χόλιγουντ τελείως. Δεν έχω ξαναμιλήσει για αυτό το πράγμα και να ζητήσω συγγνώμη από τους δημοσιογράφους που ήταν απ’ έξω αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο ψυχολογικά να βγεις να μιλήσεις.

Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο 12λεπτο της ζωής μας, γιατί 12 λεπτά κράτησε.

Το παλτό το έφαγε η Καίτη γιατί την ώρα που έκλεινε η γκαραζόπορτα μπήκαν 4 άτομα με τα όπλα και της είπαν ‘ανέβασέ μας πάνω’. Εγώ ξύπνιος, ο Δημήτρης κοιμότανε. Ξύπνησε γιατί άκουσε τη φασαρία.

Τα άλλα δεν ξέρω αν πρέπει να τα πω, ήταν λίγο κουκουρούκου, με δέσανε, με χτυπήσανε λίγο για να με φοβερίσουν αλλά σε όλη αυτή τη φάση ένιωσα ότι μας σεβαστήκανε κιόλας. Η Καίτη τους μίλησε πάρα πολύ ωραία. Δηλαδή όταν φεύγανε τους είπε ‘παιδιά να ΄σαστε καλά, για να το κάνετε αυτό το πράγμα πρέπει να έχετε ανάγκη. Ο Δημήτρης καθ’ όλη τη διάρκεια είχε το κεφάλι του κάτω. Θα μπορούσε να συμβεί ο,τιδήποτε. Είπα κατευθείαν στους ληστές πού είναι το χρηματοκιβώτιο. Μας έδεσαν και τους 3 μαζί πάρα πολύ απαλά για να μπορέσουμε να λυθούμε.

Ο,τιδήποτε άλλο έχει συμβεί στη ζωή μου μου φαίνεται ασήμαντο. Γίναμε ακόμα πιο δυνατοί μεταξύ μας. Μου πήραν πολλά λεφτά. Τι να κάνω; Να κλάψω; Να είμαστε καλά να τα ξανακάνουμε. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο”.

Πηγή: znews.gr