Συγκλονίζει ο πατέρας του 35χρονου που διαμελίστηκε από ρομποτικό κάδο: Τον άκουγαν πολλοί να φωνάζει «βοήθεια»

Για τον τραγικό θάνατο του 35χρονου που πέθανε όταν τον εγκλώβισε η αυτόματη πόρτα ρομποτικού κάδου απορριμμάτων και τον διαμέλισε τον Μάιο του 2022 στην Αλεξανδρούπολη μίλησε ο πατέρας του. «Τον άκουγαν πολλοί να φωνάζει ”βοήθεια”» τόνισε.

Ο 35χρονος πέταξε ένα σκουπίδι στον κάδο απορριμμάτων και κατά λάθος πέταξε και μια σακούλα με φάρμακα. Χωρίς να το σκεφτεί ο ίδιος επέστρεψε στον κάδο, έσκυψε και έβαλε το πάνω μέρος του σώματός του μέσα στον κάδο ώστε να πιάσει τη σακούλα. Τότε ο ρομποτικός κάδος μπήκε σε λειτουργία και τον εγκλώβισε με αποτέλεσμα ο άνδρας να σκοτωθεί.

Ο πατέρας του 35χρονου Δημήτρη μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ζήτησε να μάθει την αιτία που ο γιος του έχασε τόσο άδικα τη ζωή του. Ενώ αποκάλυψε πως έχει ακόμα ένα παιδί με ειδικές ανάγκες που όπως λέει ζητά συνεχώς τον αδελφό του.

«Κανείς δεν πίστευε πως θα τον χάσουμε με αυτόν τρόπο» σημείωσε ο πατέρας.

«Τον άκουγαν πολλοί περιστατικοί να φωνάζει ”βοήθεια” αλλά δεν μπορούσε κανείς να κάτι. Υπήρχαν μάρτυρες που έτρεψαν στην Αστυνομία αλλά μέχρι να γυρίσουν πίσω ο γιος μου είχε τελειώσει» υπογράμμισε.

Ο ξάδελφος του Δημήτρη μιλώντας επίσης στην εκπομπή έκανε λόγο για εγκληματική αμέλεια των αρχών ενώ όπως είπε πως κανείς δεν συλλυπήθηκε την οικογένειά του.