Συγκλονίζει ο πατέρας του Αλέξανδρου Λάμπη: «Ήταν ταύρος, οι γιατροί είπαν ότι άργησε το ασθενοφόρο»

Ο χαμός του Αλέξανδρου Λάμπη έχει συγκλονίζει όλη τον ποδοσφαιρικό κόσμο, με την οικογένεια του να αναζητά απαντήσεις για την τραγωδία.

Ο πατέρας του άτυχου ποδοσφαιριστή μίλησε στην εκπομπή «LiveNews», υπογραμμίζοντας ότι βρίσκεται στο «σκοτάδι», όσον αφορά στα αίτια του θανάτου του παιδιού του.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα κι ο αδερφός του 22χρονου, οι οποίοι βρίσκονταν στις κερκίδες για να υποστηρίξουν τον Αλέξανδρο, αλλά τον είδαν να «σβήνει» στο χορτάρι.

«Άργησε το ασθενοφόρο 20 λεπτά. Από ό,τι έχω ακούσει υπήρχε απινιδωτής. Δεν ξέρω ακριβώς. Δεν ήμουν στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του, για να συμπληρώσει: «Ήταν στο γήπεδο μέσα, είδαν που έπεσε ένα παιδί κάτω και όλο αυτό, που άργησε το ασθενοφόρο. Περίμεναν να έρθει 20 λεπτά το ασθενοφόρο και στο νοσοκομείο που πήγα εγώ, οι γιατροί μου είπαν: “Ήρθε πολύ αργά το παιδί”».

Ο πατέρας του Αλέξανδρου υπογράμμισε ότι ο γιος του είχε κάνει όλες τις διαγνωστικές εξετάσεις κι ήταν υγιέστατος. «Ήταν ταύρος», ανέφερε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Στις 25 του μήνα θα γινόταν 22 χρονών. Δεν είχε υπήρχε κανένα πρόβλημα. Πριν δέκα ημέρες κάναμε τρίπλεξ για την καρδιά και όλες τις εξετάσεις. Το παιδί μια χαρά ήταν. Ήταν ταύρος, ήταν πολύ δυνατό παιδί. Πολύ υγιές και πολύ δυνατό παιδί».

Αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε τις δραματικές στιγμές. «Ξεκινάει ο αγώνας, μετά από τρία λεπτά, βγαίνει πλάγιο η μπάλα στο κέντρο του γηπέδου, πάει ο Αλέξανδρος να πάρει τη μπάλα και καταρρέει. Καπάκια, κατευθείαν, δεν έκανε τίποτα. Εμείς στην αρχή νομίζαμε ότι του γύρισε καμιά γλώσσα, ήταν λίγο περίεργη η φάση», δήλωσε.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ στον εβδομαδιαίο απολογισμό του Πρωθυπουργού: «Η πολιτική του κ. Μητσοτάκη πρέπει να λάβει σύντομα τέλος»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Μήνυμα 112 για τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο στην περιοχή Ροζενά – «Παραμείνετε σε ετοιμότητα»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Θρήνος για το 19χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του από την ανατροπή μηχανήματος – Εσπευσμένη διακομιδή του 20χρονου συνεπιβάτη στο ΠΑΓΝΗ
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Καταρρακώθηκα ως άνθρωπος για όλα όσα με κατηγορούν – Έχω στα χέρια επιστολές «συγγνώμης»
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Χειροπέδες σε 20χρονο που ξυλοκόπησε την 17χρονη σύντροφό του στην Κοζάνη – Μεταφέρθηκε με τραύματα στο νοσοκομείο
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Ρέθυμνο: Χωρίς τις αισθήσεις του χειριστής μηχανήματος μετά από εκτροπή εκσκαφέα
29 Σεπτεμβρίου, 2024
«”Υπερβολικά τσιμπημένες” οι τιμές στα οπωροκηπευτικά», λένε οι έμποροι – Αναμένονται αυξήσεις
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κόρινθος: Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Ροζένα Ξυλοκάστρου
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Κολωνός: Πυροβολισμοί με έναν τραυματία
29 Σεπτεμβρίου, 2024
Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον Κ. Μητσοτάκη τη Δευτέρα – Τι περιλαμβάνει η ατζέντα
29 Σεπτεμβρίου, 2024