Συγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαΐδης για την περιπέτεια που πέρασε

Νικητής από τη μάχη που έδωσε κατά του κορονοϊού βγήκε ο Σταύρος Νικολαΐδης ο οποίος όμως ακόμα αναρρώνει καθώς το οξυγόνο στο αίμα του δεν έχει επανέλθει στα φυσιολογικά επίπεδα.

Ο ηθοποιός, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και σημείωσε πως ο γιατρός που τον είδε, του τόνισε πως αν καθυστερούσε λίγο ακόμα να νοσηλευτεί η ζημιά στον πνεύμονά του θα ήταν διπλάσια.

«Από τις 10 Μαϊου είχα υψηλό πυρετό και μετά από 10 ημέρες το οξυγόνο μου άρχισε να πέφτει επικίνδυνα. Με πήρε η Γιώτα από το αυτί για να με πάει στο νοσοκομείο γιατί δεν ήθελα να δεχτώ ότι έφτασα σε αυτό το σημείο. Οι γιατροί μου είπαν πως αν αργούσα έστω και μία ημέρα η ζημιά στον πνεύμονα θα ήταν διπλάσια. Προχθές πήρα εξιτήριο, αλλά το οξυγόνο μου δεν έχει επανέλθει πλήρως. Είμαι καταβεβλημένος και φοβισμένος», είπε ο Σταύρος Νικολαΐδης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Δε σου κρύβω ότι ήμουν επιφυλακτικός με τα εμβόλια. Έλεγα να το κάνω αργότερα λόγω της δουλειάς, αλλά τώρα θέλω να κάνω τέσσερα εμβόλια. Αγχώθηκα γιατί δεν μπορώ τα νοσοκομεία. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο το να πάω και μία κοντινή βόλτα απέκτησε άλλη ουσία. Με έσωσε το γεγονός ότι δεν έχω καπνίσει στη ζωή μου», πρόσθεσε ο ηθοποιός.

-Ad-