Αποκαλύπτει ο συνοδηγός: «Έτσι σκοτώθηκε ο Νιτσιάκος – Γιατί βγήκα από το τζιπ 2′ νωρίτερα»

Θεόδωρος Νιτσιάκος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής σε τροχαίο δυστύχημα στην Αετομηλίτσα Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 76χρονος επιχειρηματίας, έχοντας ως συνοδηγό έναν συγγενή του, κινούνταν στο δασικό δρόμο Αετομηλίτσας – Πληκατίου, όταν στο 5ο χιλιόμετρο, το όχημα ήταν αδύνατο να συνεχίσει την πορεία του και ακινητοποιήθηκε, λόγω του πάγου στο οδόστρωμα.

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρέθηκαν, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο Θεόδωρος Νιτσιάκος προσπάθησε να κινήσει το όχημα. Όμως, λόγω της ανηφορικής κλίσης του σημείου, το αυτοκίνητο έφυγε προς τα πίσω και ανετράπη σε γκρεμό.

Από την πλευρά του, ο συνοδηγός του τζιπ περιέγραψε στους αστυνομικούς πως έγινε το μοιραίο, ενώ εξήγησε το λόγο που είχε βγει από το αυτοκίνητο 2 λεπτά νωρίτερα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΠΑΕ Ολυμπιακός: Πώς θα γίνεται η μεταβίβαση εισιτηρίων διαρκείας
6 Μαρτίου, 2025
Ελεύθερος με όρο ο 16χρονος που συνελήφθη σε αυλή σχολείου στη Θεσσαλονίκη για εμπόριο ναρκωτικών
6 Μαρτίου, 2025
«BRAVE IN – Επιστροφή στην Παραγωγικότητα» από την Τράπεζα Πειραιώς και την ΕΛΕΠΑΠ
6 Μαρτίου, 2025
Μπαρτζώκας: Να κάνουμε καλά όσα δεν κάναμε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ματς
6 Μαρτίου, 2025
Επιβεβαιώθηκε κρούσμα του ιού της γρίπης των πτηνών στις Σέρρες
6 Μαρτίου, 2025
Νέα μείωση των επιτοκίων από την Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα
6 Μαρτίου, 2025
Φωτιά στα Σπάτα
6 Μαρτίου, 2025
Πατέρας Αντώνιος: «Το να συγχωρούμε κάποιον που μας κατέστρεψε, που μας εξευτέλισε, δεν είναι πάντοτε εύκολο»
6 Μαρτίου, 2025
Συλλήψεις μελών εγκληματικής ομάδας που διέπραττε κλοπές σε κοσμηματοπωλεία σε Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο
6 Μαρτίου, 2025
Μανώλης Λιδάκης: Όλα όσα έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – «Εάν το είχε πάρει χαμπάρι έγκαιρα, θα το προλάβαινε»
6 Μαρτίου, 2025