Συγκλονίζει ο σύζυγος της 63χρονης που πέθανε ενώ νοσηλευόταν σε ΜΕΘ μετά τον εμβολιασμό

Η τραγική κατάληξη σήμανε συναγερμό στην επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνησης που διερευνά αν το τραγικό συμβάν συσχετίζεται με τον εμβολιασμό της ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε ήδη και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Πάνω από ενάμιση μήνα πάλεψε μέσα στην εντατική η 63χρονη γυναίκα από τη Μυτιλήνη που έπαθε έμφραγμα και ανακοπή λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

«Ένα μήνα και 23 ημέρες έκατσε εκεί μέσα στην εντατική. Όταν πήγαμε στην εντατική πήγαμε με έμφραγμα και ανακοπή. Και μετά επειδή έκατσε ένα μήνα, έπαθε πάλι ανακοπή και λοίμωξη μέσα στην εντατική», ανέφερε ο σύζυγός της μιλώντας στο Mega.

«Η γυναίκα μου ήταν κι οπαδός του εμβολίου πήγε και το έκανε. Στην αρχή έπαθε κάποιους ιλίγγους, μετά πονούσε το πόδι της και μετά είχε φοβερούς πονοκεφάλους», πρόσθεσε.

Τα συμπτώματα δεν υποχωρούσαν ώσπου το μεσημέρι της 1ης Απριλίου, η 63χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

«Μιλούσαμε με πάρα πολλούς φίλους από την Αθήνα όλη την ημέρα και ξαφνικά το μεσημέρι 3 περίπου μου λέει “δεν αναπνέω, λίγο νερό”. Πήραμε το ασθενοφόρο, έπαθε ανακοπή μέσα στο ασθενοφόρο», τόνισε ο σύζυγός της.

Από την 1η Απριλίου, η 63χρονη γυναίκα πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή με τους γιατρούς στη μονάδα εντατικής θεραπείας να υπερβάλλουν εαυτούς για να την επαναφέρουν.

«Παλιά είχαμε κάνει ένα χειρουργείο στον πνεύμονα γιατί είχε έναν καλοήθη όγκο και τον βγάλαμε. Πέρασε πάρα πολλά χρόνια και δεν είχε κανένα πρόβλημα. Η γυναίκα μου έκανε μια συντηρητική ζωή, δεν έκανε σκληρή ζωή. Εμείς τη γυναίκα μου την αγαπούσαμε, την είχαμε καμάρι κι αυτή τη στιγμή την έχουμε χάσει», είπε συντετριμμένος ο σύζυγος της 63χρονης.

Η τραγική κατάληξη σήμανε νέο συναγερμό στην επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνησης που διερευνά αν το τραγικό συμβάν συσχετίζεται με τον εμβολιασμό της ενώ για το συμβάν ενημερώθηκε ήδη και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Ανδρουλάκης: Θα αγωνιστούμε για να πάνε επιτέλους στη Δικαιοσύνη οι υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών
23 Φεβρουαρίου, 2025
Hράκλειο: Εδώ έπεσαν οι πυροβολισμοί έξω από το νυχτερινό κέντρο – Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
23 Φεβρουαρίου, 2025
Hellenic Train για Τέμπη: «Το ψυκτικό υγρό στον μετασχηματιστή η κύρια πηγή της πυρκαγιάς»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Καίτη Γκρέυ: «Εμφύλιος» στην οικογένεια για τη διαθήκη – Ο Φίλλιπος Ηλιάδης προτίθεται να κάνει προσβολή
23 Φεβρουαρίου, 2025
Συνελήφθη ημεδαπός που είχε θέσει προς πώληση στο διαδίκτυο αρχαίο οξυπύθμενο αμφορέα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σύμη: Νέες σοκαριστικές συνομιλίες της 13χρονης με τον 15χρονο που σχεδίαζαν τη δολοφονία της μητέρας της – «Θα μαζέψω δύναμη να τη χτυπήσω με το μαχαίρι»
23 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: «Καμπανάκι» για κατολισθήσεις σε 5 περιοχές κρούουν οι ειδικοί επιστήμονες
23 Φεβρουαρίου, 2025
Καιρός: Παραμένει το ψύχος παρά τη μικρή άνοδο της θερμοκρασίας – Έρχεται βροχερή εβδομάδα
23 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της τραγωδίας
23 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Νέο εύρημα που δίνει απαντήσεις – Εξετάζεται «ύποπτη» αλλοίωση στον λάρυγγα
23 Φεβρουαρίου, 2025