Συγκλονίζει ο Βασίλης Ζούλιας: «Η μητέρα μου κοιμόταν στο πάτωμα όταν εγώ στο κρεβάτι χτυπιόμουν…»

Ο Βασίλης Ζούλιας προχώρησε σε μια ανατριχιαστική εξομολόγηση στην εκπομπή Δύο στη 1 για τις δυσκολίες που πέρασε και τις προσπάθειες που είχε κάνει να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

«Εύχομαι κανείς να μην περάσει αυτήν τη σκοτεινή περίοδο. Για εμένα ήταν μια ευλογία κι ένα δώρο, εφόσον μπόρεσα να περάσω από την άλλη μεριά. Μιλάμε για τον εθισμό στις ουσίες. Ήταν μια ευλογία όλη αυτή η δυσκολία. Ήταν πολλές οι απόπειρες. Ευτυχώς ο Θεός είχε άλλο πλάνο για εμένα, να ζήσω και αν δημιουργήσω. Ο εθισμένος άνθρωπος για να καθαρίσει χρειάζεται να πιάσει ένα συναισθηματικό πάτο. Είχα τη δουλειά μου, τα λεφτά μου, το σπίτι μου. Δεν έφτασα στα πεζοδρόμια, αλλά η ψυχή μου είχε τελειώσει. Δεν άντεχα το τώρα μου, το πριν και το μετά» είπε ο Βασίλης Ζούλιας.

Η απόπειρα έγινε μετά από σύλληψή μου στην Ευελπίδων και μεταφέρθηκα στα δικαστήρια. Ο εισαγγελέας, που είχε βγάλει αυτήν την απόφαση, ήρθε και με βρήκε στον Ευαγγελισμό και μου ζήτησε συγγνώμη… Η τελευταία ήταν πιο σοβαρή γιατί έφυγα στο κενό. Οι άλλες ήταν πιο πολύ για να τραβήξω την προσοχή. Εκεί με έσωσε ένας γιατρός, που είχε πάει να καταθέσει στα δικαστήρια. Η μητέρα μου κοιμόταν στο πάτωμα, όταν εγώ ήθελα όλο το κρεβάτι για να χτυπιέμαι και να απεξαρτηθώ. Όταν σταμάτησα, πήγα και την είδα. Έπλενε πιάτα τότε και δεν με πίστευε. Τώρα έχουν περάσει 30 χρόνια και το έχει πιστέψει» συμπλήρωσε ο Βασίλης Ζούλιας.